Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Je voorspelling is dat hij deze maand mei 2019(eindelijk) de knoop gaat doorhakken en dat we in dezelfde maand ook weer contact zullen hebben. Aan de reacties hier te lezen kan je er haast niet naast zitten. Ik hoop dat het bij mij ook gaat uitkomen. Fingers crossed :) Ik laat dan ook zeker een reactie achter. X.




Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, jij hebt mij al zo vaak en duidelijke voorspellingen gedaan. Ook iedere keer met de nodige uitleg. Heel knap Monique ik kijk vol bewondering naar je gave. Jij bent een TOP MEDIUM. Echt voor veel mensen een aanrader. Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met paragnost Monique   Ervaring van Patrick met paragnost Monique   Ervaring van Patrick geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique heeft reeds enkele malen voorspellingen gedaan welke telkens tot op de dag zijn uitgekomen. Onverklaarbaar. 1 van de beste op de lijn.




Ervaring van E met paragnost Monique   Ervaring van E met paragnost Monique   Ervaring van E geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Zow dan wat ben jij goed. Je gaf aan dat er een breuk rond 29 april kwam, uiteindelijk is dat 2 dagen later gewoon gebeurd. ik had die datum los gelaten, dacht er niet eens meer aan, totdat ik het nog eens na las wat je verteld had. Ongelofelijk hoor.




Ervaring van marieke met paragnost Monique   Ervaring van marieke met paragnost Monique   Ervaring van marieke geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  lieve Monique, WOW wat ben jij goed zeg. Die baan heb ik inderdaad gekregen zoals je had voorspeld. Dank je wel. Groetjes E.




Ervaring van E. met paragnost Monique   Ervaring van E. met paragnost Monique   Ervaring van E. geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, je hebt precies de juiste tijd voorspeld over dat er contact zou komen met mijn vriend. Ik vind je een heel bijzonder Medium. Groetjes Ans.




Ervaring van Ans met paragnost Monique   Ervaring van Ans met paragnost Monique   Ervaring van Ans geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique. Wat ben jij goed. Je voelde perfect aan wanneer hij van zich zou laten horen. Hoop de rest ook mag uitkomen en je nog veel mensen kunt helpen. Ben grote fan van jou. Deze getuigenis heb jij echt verdient. Hoop dat het lukt hem te plaatsen.




Ervaring van A met paragnost Monique   Ervaring van A met paragnost Monique   Ervaring van A geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Alles onderste boven gehaald om mijn verloren boeken terug te vinden. Dankzij jou wist ik dat ik thuis niet moest blijven zoeken. Ze zijn terecht, waarvoor dank. Ze lagen wel in die andere bibliotheek.




Ervaring van S met paragnost Monique   Ervaring van S met paragnost Monique   Ervaring van S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  hi Monique, geweldig in 1 woord. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Ik sta versteld. Liefs Felice xx.




Ervaring van Felice met paragnost Monique   Ervaring van Felice met paragnost Monique   Ervaring van Felice geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Toets gehaald met 94% , zoals u had voorspeld dat ik het zou halen. Maar ook ziet dat ik rust moet nemen en dat ga ik inderdaad doen van het weekend want dan heb ik eindelijk een klein beetje tijd. Nog 2 examens te gaan.




Ervaring van Luchtvaart met paragnost Monique   Ervaring van Luchtvaart met paragnost Monique   Ervaring van Luchtvaart geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique, bedankt voor je mooie voorspellingen op liefdesgebied met de man van dansles :).en de nieuwe baan die ik zal gaan krijgen. Je hebt mij mooie data doorgegeven. Ik laat het je weten als het uitgekomen is. Dank je wel. x.




Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem met paragnost Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique fantastisch ik vind je supergoed. Hij heeft me gebeld precies op de dag dat jij voorspelde. Dank je wel meid ik bel je zeker terug. Groet Anita.




Ervaring van Anita met paragnost Monique   Ervaring van Anita met paragnost Monique   Ervaring van Anita geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique ,
voor de eerste een consult gedaan , wist nog niet goed wie ik zou kiezen maar ik heb een goed keuze gemaakt . bedankt voor de duidelijke info en uitleg Toppie . ik bel u zeker terug .
grtjs Andy.




Ervaring van ANDY met paragnost Monique   Ervaring van ANDY met paragnost Monique   Ervaring van ANDY geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique het gaat een stuk beter op mijn werk en ook financieel ziet het er al beter uit voor mij . dus geweldig . wilde je dit even laten weten .mijn dank is groot . groetjes Sandra.




Ervaring van sandra met paragnost Monique   Ervaring van sandra met paragnost Monique   Ervaring van sandra geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, je bent een TOP medium. Groetjes Dirk.




Ervaring van Dirk met paragnost Monique   Ervaring van Dirk met paragnost Monique   Ervaring van Dirk geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, ik heb paar weken geleden een consult van je gehad. En je voorspelling is uitgekomen. Ik heb die baan die ik zo graag wilde. Je bent fantastisch. Dank je wel, liefs Jenny.




Ervaring van Jenny met paragnost Monique   Ervaring van Jenny met paragnost Monique   Ervaring van Jenny geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique, wat ben jij een lieve vrouw om mee te praten. Ik wacht tot september wat je me voorspelde. Jij hebt een sterke gave, bedankt voor je goede raad. Ik bel je zeker terug. Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Monique   Ervaring van Inge met paragnost Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  You are the best .wat jij een paar jaar geleden hebt voorspeld is toch uitgekomen. fijn om je weer even te spreken dank je wel.




Ervaring van Wendy met paragnost Monique   Ervaring van Wendy met paragnost Monique   Ervaring van Wendy geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique, heel veel dank voor je mooie en treffende consult. We hebben elkaar inderdaad live mogen zien op zondag. Liefs m.




Ervaring van M met paragnost Monique   Ervaring van M met paragnost Monique   Ervaring van M geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Lieve Monique wat ben ik blij je gesproken te hebben gisteren . je hebt me een stuk rust gegeven . je duidelijkheid je inzichten en wat ik zo knap vind dat je gewoon een tijd door kunt geven en het klopt . want vandaag heb ik bericht gekregen zoals je voorspelde . Je bent een topmedium veel liefs Ria xx.




Ervaring van Ria met paragnost Monique   Ervaring van Ria met paragnost Monique   Ervaring van Ria geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique bedankt voor je voorspelling en advies. Ik hoop dat je voorspelling rond 2 april uitkomt. Ik laat het je dan weten.




Ervaring van robin met paragnost Monique   Ervaring van robin met paragnost Monique   Ervaring van robin geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hi Monique ik wil je opnieuw bedanken voor je hulp. voor je consult alles wat je voorspelde is uitgekomen . ik vind je een echte topper. groetjes Cyn.
XX.




Ervaring van Cyn met paragnost Monique   Ervaring van Cyn met paragnost Monique   Ervaring van Cyn geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  ONGELOOFLIJK.. Een tijdje geleden gebeld met Monique. wist me te vertellen dat ik 25/2 opnieuw contact zou krijgen met iemand uit verleden. Vorige week had ik een moeilijk moment en belde ik terug. Ik was er toen al helemaal van geschrokken dat er exact dezelfde datum bleef uitkomen na al die tijd. Maar nog meer was ik enorm verbaasd wanneer ik op 25/2 inderdaad het bericht kreeg waarover je sprak. Ik kan het nog steeds niet geloven. Compleet sprakeloos. Heel benieuwd naar het vervolg.
Iedereen zou je een keer moeten bellen om te voelen wat ik voel en niet kan omschrijven in woorden. wat een unieke gave heb je. En daarbij ook nog heel lief en geduldig om alles duidelijk uit te leggen. Echt straf. Dank je wel voor alles.
Veel liefs e.




Ervaring van E met paragnost Monique   Ervaring van E met paragnost Monique   Ervaring van E geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Woooooooooooooooow wat een ongelofelijke Topper , tot nu toe klopt alles dank je wel Monique. doe de groetjes aan hierboven.. gr de aandeeltjes.




Ervaring van Stef met paragnost Monique   Ervaring van Stef met paragnost Monique   Ervaring van Stef geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Wooww Monique je vertelde dat er 23ste een bericht zou komen en dat is gebeurd.
Heel erg bedankt voor je tips.




Ervaring van bo met paragnost Monique   Ervaring van bo met paragnost Monique   Ervaring van bo geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique mijn dank is groot je voorspelling is uitgekomen . 1 dagje eerder maar dat vind ik helemaal oke. Geweldig dit wat jij doet hoe zuiver het bij jou binnenkomt.

Je bent een echte aanrader . groetjes Lesley.




Ervaring van Lesley met paragnost Monique   Ervaring van Lesley met paragnost Monique   Ervaring van Lesley geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique precies op deze dag van de Liefde heb ik een berichtje van hem gekregen. heel veel dank voor je rake voorspelling . liefs Demi.




Ervaring van Demi met paragnost Monique   Ervaring van Demi met paragnost Monique   Ervaring van Demi geplaatst op 14 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique ben zo blij je gesproken te hebben. je hebt mij uit een diepe put gehaald . ik vind je een bijzonder mens en een heel goed medium

dank je wel . liefs R xx.




Ervaring van R met paragnost Monique   Ervaring van R met paragnost Monique   Ervaring van R geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique,
Na je gesproken te hebben viel er een last van mn schouder en hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik zal de datum 19-2 opschrijven en uit mn gedachten zetten. Ik houd je op de hoogte.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cin met paragnost Monique   Ervaring van Cin met paragnost Monique   Ervaring van Cin geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  hi Monique je bent top. het is gewoon allemaal uitgekomen wat je hebt voorspeld ik denk dat wij een superklik hebben of zo liefs Chris.




Ervaring van Chris met paragnost Monique   Ervaring van Chris met paragnost Monique   Ervaring van Chris geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hey moon, er Is 1 voorspelling uitgekomen en nu nog wachten op de rest. M heeft een bericht gestuurd, 1 dag later wat jij zei maar dat maakt mij niet uit. Je hoort mij later weer voor de overige. Dikke Kis meisje wat een medium in bed belt lol.




Ervaring van Vanes met paragnost Monique   Ervaring van Vanes met paragnost Monique   Ervaring van Vanes geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  WOW geweldig. Wat een top medium ben jij. Een deel is nu al uitgekomen van wat je had voorspeld. Echt grote dank, groetjes Cyn. XX.




Ervaring van Cyn..XX met paragnost Monique   Ervaring van Cyn..XX met paragnost Monique   Ervaring van Cyn..XX geplaatst op 29 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Wow Monique, wat ben ik nog steeds verbijsterd over ouw gave. Ieder ander op de lijn zegt dat tijd lastig is maar jij hebt zo een supergave.Op 28 december belde ik jou erg verdrietig. je zei toen dat wij over 31 dagen weer samen zouden zijn in een liefdesrelatie. Zo onzeker en sceptisch. wa
als ik ben geworden in deze periode belde ik op 7 januari weer. Hoe kon dit waar zijn? Toen zei je dat het over 21 dagen was. Dat vond ik al bizar. en dacht missch heeft ze een lijstje staan met alle mensen die ze gesproken heeft en de data die ze heeft doorgegeven 🤣🤣. Ik probeerde vanuit ratio te begrijpen hoe dit kon. Dit is echter niet met ratio te bevatten Op 25 januari belde ik je weer omdat ik het niet zag gebeuren. toen zei je tegen mij dat het wij op 26 januari weer samen zouden zijn en dat het evt een dag kon opschuiven. het is nu 28 januari en je had gelijk. wr zijn samen en dat is gebeuet vanaf 26 januari naar 27 januari. IK vind jouW tijdsbepaling gewoon amazing. Ook super dat je mensen hier zo mee kan helpen. Nu wacht ik devolgende datum af. zoals jij zei. in ontvangst nemen en loslaten.dankje lieve Monique 😘.




Ervaring van Sha met paragnost Monique   Ervaring van Sha met paragnost Monique   Ervaring van Sha geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique je bent een topper. ik belde zomaar eens met deze lijn en wat je voorspelde is uitgekomen dank je wel meid voor de duidelijke reading ga je zeker nog een keer bellen groetjes Annet.XX.




Ervaring van Annet met paragnost Monique   Ervaring van Annet met paragnost Monique   Ervaring van Annet geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi Monique je voorspelling is uitgekomen. ik sta versteld . groetjes Jeroen.




Ervaring van Jeroen met paragnost Monique   Ervaring van Jeroen met paragnost Monique   Ervaring van Jeroen geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden