Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karin, een paar weken geleden voorspelde u dat er op korte termijn een bedrag geld naar me toe zou komen. En dat is ook gebeurd, toen ik het niet meer verwachtte. Goed van u.




Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs met paragnost Karine   Ervaring van xs geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  To the point, erg gedetailleerd. Dit was precies wat ik al een tijd voelde. Ik kom zeker nog terug. Een aanrader.




Ervaring van P D met paragnost Anke   Ervaring van P D met paragnost Anke   Ervaring van P D geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Seonah
  Ervaring met paragnost Seonah
  Bedankt voor de mooie reading Seonah. ik werd er even still van , dike vette 5 sterren waard .




Ervaring van S.A met paragnost Seonah   Ervaring van S.A met paragnost Seonah   Ervaring van S.A geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Ik heb je vandaag weer gesproken na lange tijd en alles wat je toen hebt gezegd is uitgekomen. je bent super goed en verteld dingen die niemand had kunnen weten thanksss. bel je gauw weer xxx sen.




Ervaring van Sen met paragnost Yasmin   Ervaring van Sen met paragnost Yasmin   Ervaring van Sen geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yasmin
  Ervaring met paragnost Yasmin
  Oh Jasmin, wat heb ik genoten van ons gesprek. Alles klopte tot in de puntjes. 5 sterren is weinig van mij krijg je een 8. Het was een super consult. Bellen zou ik zeggen. Wauw

Groetjes van A. ( onzekere meid).




Ervaring van A. met paragnost Yasmin   Ervaring van A. met paragnost Yasmin   Ervaring van A. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Een heel leuk kort gesprek gehad en duidelijk antwoord gehad. je hebt mijn gevoel bevestigd. alleen nog de moed bijeen rapen om je raad op te volgen.




Ervaring van Sabrina met paragnost Zoe   Ervaring van Sabrina met paragnost Zoe   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Ik bel je eigenlijk al jaren, maar heb je nog nooit bedankt. Bij deze, je bent echt heel zuiver en eerlijk. Je vertelt me precies hoe het zit, ook als het minder leuk is, ook hoe het moet, zodat ik weer door kan. Tot snel weer. Grt Johan.




Ervaring van Johan met paragnost Paloma   Ervaring van Johan met paragnost Paloma   Ervaring van Johan geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Lieve Paloma, wat kunt U goed mijn situatie weerleggen. Puur en zuiver. Jammer dat ik weg moest, ik kan zo heel de dag met U praten. Ik heb vertrouwen erin. Dikke knuffel.




Ervaring van M-L met paragnost Paloma   Ervaring van M-L met paragnost Paloma   Ervaring van M-L geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.




Ervaring van Julienne met paragnost Dirk   Ervaring van Julienne met paragnost Dirk   Ervaring van Julienne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met paragnost Sissy   Ervaring van Cindy met paragnost Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  We spraken elkaar vanavond over mijn werksituatie. Sluit me volledig aan bij de voorgaande getuigenis. Richard luistert echt naar je, kan feilloos invoelen op mensen en situaties, pikt zelfs bijnamen van mensen op, die hij niet kan weten. Beschrijft situaties zo gedetailleerd alsof hij er zelf bij was.




Ervaring van M. met paragnost Richard   Ervaring van M. met paragnost Richard   Ervaring van M. geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, wat eist je rake dingen te zeggen wow. Je bent een fijne vrouw om naar te luisteren, neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dank je wel lieverd.




Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  lieve Bo, ik heb je al een aantal keren gesproken. jij bent zooo super goed in tijdaanduiding. geweldig zoals jij dit aangeeft en telkens uitkomt. nogmaals heel erg bedankt en je hoort me weer heel snel. warme groet.




Ervaring van Amina met paragnost Bo   Ervaring van Amina met paragnost Bo   Ervaring van Amina geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Prachtige mens. Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angell
  Ervaring met paragnost Angell
  Vandaag een prachtige Reading gehad van Angel. Zij voelt goed in op de situatie en wist vrij snel waarover het ging. Voor herhaling vatbaar.




Ervaring van Anoniem met paragnost Angell   Ervaring van Anoniem met paragnost Angell   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angell  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met paragnost Stientje   Ervaring van Anonie met paragnost Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Seonah
  Ervaring met paragnost Seonah
  Lieve warme Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor ons gesprek van daarnet. Dit had ik echt nodig. Het is de eerste keer dat ik zo emotioneel werd. Hij is idd op weg naar mij. Ik geloof er terug volledig in. Ik ga hem voldoende tijd geven om alle ballast van hem af te gooien. Heel mooi hoe je beschreef dat het net is of je met Sinterklaas een pop in een bench steekt en mijn dochter er niet aan kan, zo voelt hij zich ook omdat hij momenteel bij de liefde van zijn leven niet kan zijn. Ik ben sprakeloos na ons gesprek. Ik neem al je mooie woorden deze nacht mee in mijn dromen en ga mijn gidsen vragen om hem en mij de kracht te geven hier samen door te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, woorden vertellen waarschijnlijk veel te weinig hoe ik ons gesprek ervaren heb. Ik bel je terug Seonah, binnenkort, met goed nieuws. Duizendmaal dank lieve vrouw. Je hebt een prachtige gave.
Heel veel liefs van het meisje met de dochter die zei dat hij de berg aan het beklimmen is om tot bij mij te komen xxx.




Ervaring van Val met paragnost Seonah   Ervaring van Val met paragnost Seonah   Ervaring van Val geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Wat deze man verteld is ongelooflijk. Heel gedetailleerd dingen bij naam noemen terwijl ik er niks van gezegd heb. Alles heel vlot zeggen alsof het geschreven staat ,vol bewondering 5 sterren waard.




Ervaring van rudy met paragnost Richard   Ervaring van rudy met paragnost Richard   Ervaring van rudy geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Armin
  Ervaring met paragnost Armin
  Heel knap hoe snel en treffend hij de dingen doorkrijgt. Super. Hartelijk dank :-).




Ervaring van S met paragnost Armin   Ervaring van S met paragnost Armin   Ervaring van S geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dina
  Ervaring met paragnost Dina
  Dina, je bent een TOP medium. Voelt heel goed aan en zit er knal op. Je rekt niet onnodig tijd maar neemt je tijd als nodig is. Je blijft ook lief en alert ook in de late uurtjes. Je hebt me echt geholpen en voelt heel eerlijk en oprecht aan. Ik voel me echt goed bij jou. Een echte aanrader. Ik bel je zeker nog terug als ik vragen heb. Alvast bedankt, je hebt me terug met een gerust hart gesteld. Liefs.




Ervaring van Sonja met paragnost Dina   Ervaring van Sonja met paragnost Dina   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.




Ervaring van Jelle met paragnost Dirk   Ervaring van Jelle met paragnost Dirk   Ervaring van Jelle geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga, je bent de beste, je blijft de beste. Je bent er altijd voor iedereen, je weet en voelt alles haarfijn aan. Dus lieve mensen die dit lezen allemaal Olga bellen want beter dan zij bestaat niet.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hi Sharida, sorry dat de verbinding werd verbroken maar wil je bij deze nog even bedanken voor het gesprek net. Je bent een meerwaarde voor deze lijn en je bevestigt eigenlijk wat ik weet/voel. Je bent erg goed in wat je doet naast dat je een schat van een vrouw bebt, met het hart op de goede plek. Ik bel je gauw weer. Dank.




Ervaring van rita met paragnost Sharida   Ervaring van rita met paragnost Sharida   Ervaring van rita geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra bedankt voor u consult altijd een feest om met u te praten .u bent een topper .tot snel groetjes.




Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, nadat je de hele dag in gesprek was. heb ik je net aan de tel gehad. bedankt voor je eerlijke feedback. en je positiviteit. ik ben benieuwd hoe eea gaat lopen. Je bent iig zo prettig om mee te praten. begripvol en eerlijk in je feedback. Dank je voor vandaag liefs.




Ervaring van Shan met paragnost Derya   Ervaring van Shan met paragnost Derya   Ervaring van Shan geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petra
  Ervaring met paragnost Petra
  Wow wat ben he goed en treffend. prachtig consult.

Grt C.




Ervaring van C met paragnost Petra   Ervaring van C met paragnost Petra   Ervaring van C geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Sabrina.P
Wat U mij vertelt daar sta ik van te kijken. Niet te geloven hoe zuiver. Ik heb U een paar keer gesproken. Of het nou een grote steen of een kiezel is geweest wat hem terug brengt naar hem zelf ga ik samen met U mee maken. Jeugd herinneringen die opborrelen bij hem daar moet hij zelf achter komen wat mee te doen. Ik ga U zeer zeker nog spreken.

Dank dat U altijd geduldig en rustig bent al stel ik een vraag 2 keer. X.




Ervaring van A met paragnost Sabrina.P   Ervaring van A met paragnost Sabrina.P   Ervaring van A geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine , altijd een feest om ff met je te praten.
Helaas met ons laatste gesprek werden we midden in ons gesprek afgebroken,en toen gebeurde iets heel raars .
Ik kreeg ineens DIANA aan de lijn .
Ik was in Shoc , hoe kan dit , midden in ons gesprek.
Diana in shoc , ik in schoc ,en iik ben me minuten kwijt, mijn gesprek met jou heb ik niet af kunnen ronden hoop dit nooit meer mee te maken.
Karine tot de volgende keer .

Voor mij ben jij de TOPPER

Liefs Linda.




Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna met paragnost Karine   Ervaring van lindaetna geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  dag Bo, bedankt om steeds opnieuw voor me te kijken en me steeds weer de moed te geven dat er terug contact zou komen. tot nu toe is er nog geen contact, maar ik geloof dat er ooit wel eens iemand op mijn pad zal komen. alvast bedankt voor de vele telefoontjes.




Ervaring van karo met paragnost Bo   Ervaring van karo met paragnost Bo   Ervaring van karo geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Top paragnost ik bel je zeker nog .




Ervaring van Stefanie met paragnost Marco   Ervaring van Stefanie met paragnost Marco   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Stientje
  Ervaring met paragnost Stientje
  aardige vrouw snel conluderend en wat bijzonderheden bevestigend,ons plan en toekomst gebeuren wachten we vol spanning nu tegemoet.we laten het weten mocht haar visie uitkomen.Alvast dank voor de ontstane gemoedstrust.




Ervaring van Ruud en Tiny met paragnost Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny met paragnost Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arwen
  Ervaring met paragnost Arwen
  Hey lieve Arwen.

Dankjewel voor je heldere inzichten.
Je wist me vele dingen te zeggen die niemand anders kon weten.
Je bent super, bedankt.




Ervaring van Emily met paragnost Arwen   Ervaring van Emily met paragnost Arwen   Ervaring van Emily geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sofia
  Ervaring met paragnost Sofia
  Hey lieve Sofia,

Wat heb ik geluk gehad dat ik jou aan de lijn heb gehad.
Ik ben eerlijkwaar dankbaar voor je eerlijkheid en liefdevolle steun.
Het voelde alsof ik je al jaren kende. Dankjewel.




Ervaring van Christel met paragnost Sofia   Ervaring van Christel met paragnost Sofia   Ervaring van Christel geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sofia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Je voorspelling is dat hij deze maand mei 2019(eindelijk) de knoop gaat doorhakken en dat we in dezelfde maand ook weer contact zullen hebben. Aan de reacties hier te lezen kan je er haast niet naast zitten. Ik hoop dat het bij mij ook gaat uitkomen. Fingers crossed :) Ik laat dan ook zeker een reactie achter. X.




Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. met paragnost Monique   Ervaring van S. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden