Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shania
  Ervaring met paragnost Shania
  Ik sprak voor de eerste maal met Shania, ze is een lieve dame die je goede raad geeft. Nu wacht ik tot die belangrijke voorspelling uitkomt, dat zou echt fantastisch zijn. Ik hou je zeker op de hoogte en bellen blijf ik zeker doen. Tot later, Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Shania   Ervaring van Inge met paragnost Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petra
  Ervaring met paragnost Petra
  U bent een topper, twee dingen zijn al uitgekomen. Nu afwachten op iets anders dat u heeft gezegd, dat zou voor mij heel mooi zijn als dat uit zou komen. Ik laat het u weten. Lieve groet.




Ervaring van Monica met paragnost Petra   Ervaring van Monica met paragnost Petra   Ervaring van Monica geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Ze had gelijk. Met alles. Toen mijn moeder doorkwam en begon over de ring stond ik paf en heb 'm omgedaan. Meteen daarna heb ik m'n moeder weer gevoeld en gezien. Wat een bijzonder iets. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met paragnost Qikyra   Ervaring van Vrouw met paragnost Qikyra   Ervaring van Vrouw geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve lieve der .zo heerlijk om f met je te praten .je ben echt een schat zo eerlijk en lief .je blijft ook zo relax .en elke keer gebeurd er weer iets zo als jij het zegt echt toppie. Maar daar buiten ben je echt mijn toppertje dikke kus .




Ervaring van Mir met paragnost Derya   Ervaring van Mir met paragnost Derya   Ervaring van Mir geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunther. Jouw eerste woorden waren er al meteen op. Je kon de situatie helemaal beschrijven. Je bent een krak in jouw vak. Ik wens jou nog heel veel succes toe. Liefs.




Ervaring van Annce met paragnost Gunter   Ervaring van Annce met paragnost Gunter   Ervaring van Annce geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Lilith heeft me wederom een aantal dingen verteld en daarbij goede raad gegeven over hoe ik de situatie het beste kan benaderen. Ze geeft me inzicht en kan bijzonder goed noden aanvoelen. Een aangename babbel die goed doet, alsof je met een goede vriendin belt.




Ervaring van Sarah met paragnost Lilith   Ervaring van Sarah met paragnost Lilith   Ervaring van Sarah geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victory
  Ervaring met paragnost Victory
  Dank je wel. Wow je hebt met mijn moeder gechanneld en het klopte.




Ervaring van Mary met paragnost Victory   Ervaring van Mary met paragnost Victory   Ervaring van Mary geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Julie
  Ervaring met paragnost Julie
  Julie is erg goed. Ze is snel en heeft het eigenlijk altijd bij het juist eind. Chapeau.




Ervaring van Tineke met paragnost Julie   Ervaring van Tineke met paragnost Julie   Ervaring van Tineke geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Beste Lineke ik kan elke keer bij u terecht. Met veel geduld blijf je me bijstaan een aanwinst voor de lijn. Dikke knuffel f.




Ervaring van F met paragnost Lineke   Ervaring van F met paragnost Lineke   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met paragnost Johan   Ervaring van E met paragnost Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Qikyra, is echt geweldig. Ze weet alles zo goed te vertellen. Alles klopt wat ze zegt. Aanrader voor deze lijn.




Ervaring van Yvonne met paragnost Qikyra   Ervaring van Yvonne met paragnost Qikyra   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina, bedankt voor je geduld en inzichten. Je blijft geduldig en lief.
Bovendien komen jouw voorspellingen uit.
Bedankt en liefs van mij.




Ervaring van Lieve met paragnost Salina   Ervaring van Lieve met paragnost Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Ik heb Mina gisteren voor de 2e keer gesproken en zij zegt dingen die ze niet kan weten. Ook houdt ze je niet onnodig lang aan de lijn wat ook erg fijn is.
Ik vind Mina zeer goed en zij behoort wat mij betreft tot de besten van deze lijn, want haar voorspellingen komen uit.

Lieve groetjes van C.




Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem met paragnost Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Lieve Salina, je voorspellingen zijn weer uitgekomen. Dingen die je 8 maanden gelden hebt voorspeld komen nu uit. Zo als altijd. Hartelijk dank dikke kus van J.




Ervaring van J met paragnost Salina   Ervaring van J met paragnost Salina   Ervaring van J geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antonia
  Ervaring met paragnost Antonia
  Antonia, ben je heel dankbaar voor de nieuwe inzichten die je me gegeven hebt. Het is zeer bijzonder en eervol dat je met mij wil meegaan om goede dingen te bekomen in het leven. Je bent echt een fantastische leermeester.




Ervaring van A.S met paragnost Antonia   Ervaring van A.S met paragnost Antonia   Ervaring van A.S geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Iris
  Ervaring met paragnost Iris
  Heel erg bedank voor de mooie legging en de duidelijke en fijne uitleg. Ben u heel erg dankbaar. Alles klopte.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Iris   Ervaring van Anoniem met paragnost Iris   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Hi Annick. Dank opnieuw voor het gesprek net, helaas weinig tegoed. Het gesprek over mijn zoon heeft mij erg goed gedaan en was idd iets waar ik mij onbewust zorgen over maakte. Heel veel helderheid en kan dit goed plaatsen. Ik kan nu met een gerust gevoel samen met hem het aankomende volgend schooljaar beginnen. Was fijn om met je te praten en ik stuur je morgen een berichtje. Dank nogmaals. Groeten.




Ervaring van Rita met paragnost Annick   Ervaring van Rita met paragnost Annick   Ervaring van Rita geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Exena had maar 1 vraag nodig waar ze heel de huidige situatie uit kon opmaken. Opmerkelijk. Zij praat ook met een openheid die verfrissend is maar nooit gemeen. Ik ben onder de indruk en tevreden.




Ervaring van Sarah met paragnost Exena   Ervaring van Sarah met paragnost Exena   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met paragnost Sanne   Ervaring van Frans met paragnost Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Wat een eerlijke man ben je doorziet alles perfect snelle prater en voelt alles haarfijn aan.
Spijker op zijn kop .dank je wel kreeg eigenlijk de bevestiging die ik diep in mijn hart al wist.
Een echte aanrader dus.dank.je wel voor dit verhelderend gesprek.




Ervaring van Sonja met paragnost Han   Ervaring van Sonja met paragnost Han   Ervaring van Sonja geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Iris
  Ervaring met paragnost Iris
  Iris, je zat helemaal goed, toppie.
Ik wacht je voorspelling af :-)).




Ervaring van Me met paragnost Iris   Ervaring van Me met paragnost Iris   Ervaring van Me geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga. Eindelijk na al die tijd zijn we: laten we zeggen een klein stapje vooruit gegaan. Maar ja nu de rest nog. Wat zijn de gesprekken tussen ons altijd fijn oprecht gezellig en wat kunnen we lachen samen. Duizend maal dank voor je luisterend oor Olga is nog steeds de beste.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, ik ben echt super blij dat ik je gister weer heb gesproken. Je vertelde weer iets wat je niet kon weten over het bezoek. Al bijna 5 jaar sleep je me erdoorheen als ik het moeilijk heb. Super bedankt voor jouw mooie inzichten die helemaal kloppen met mijn gevoel en tot nu toe vaak uitgekomen zijn. Dank je wel. Heel veel liefs.




Ervaring van . met paragnost Derya   Ervaring van . met paragnost Derya   Ervaring van . geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roos
  Ervaring met paragnost Roos
  Bedankt Roos voor het gesprek van daarjuist.Ik viel weg,maar kan de dingen plaatsen van wat je zei.




Ervaring van X met paragnost Roos   Ervaring van X met paragnost Roos   Ervaring van X geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tinneke
  Ervaring met paragnost Tinneke
  Nu een aantal keren gesproken. Wat een geweldige consulten heb ik gekregen. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt lieve Tinneke. Veel liefs van B .




Ervaring van B met paragnost Tinneke   Ervaring van B met paragnost Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Brya
  Ervaring met paragnost Brya
  Dank voor je mooie adviezen van zojuist Brya. Helaas werd de verbinding abrupt verbroken (ik werd zelf gebeld), dus bij deze: bedankt, ik heb heel veel aan je gesprek gehad en voel me super opgelucht nu. Je weet precies de juiste snaar te raken.




Ervaring van Annemijn met paragnost Brya   Ervaring van Annemijn met paragnost Brya   Ervaring van Annemijn geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met paragnost Amber   Ervaring van Amber met paragnost Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met paragnost Yuorah   Ervaring van jiska met paragnost Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met paragnost Sanne   Ervaring van S met paragnost Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Britta
  Ervaring met paragnost Britta
  Vanavond heb ik Britta gespoken, helder, duidelijk en een fantastische aanrader op de lijn. bedankt lieve Britta. jij bevestigde alles zonder vragen te stellen xxxx.


Joyce.




Ervaring van Joyce met paragnost Britta   Ervaring van Joyce met paragnost Britta   Ervaring van Joyce geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mierke
  Ervaring met paragnost Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S met paragnost Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  whauw, een zeer fijn motiverend, warm en oprecht gesprek.
Duidelijke beelden kwamen door, die ook overeen kwamen met de waarheid zoals die is. dit was voor mij verbluffend en verhelderend.
dank u.




Ervaring van karolien met paragnost Shiloh   Ervaring van karolien met paragnost Shiloh   Ervaring van karolien geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Erika
  Ervaring met paragnost Erika
  Erica is goed, ik heb haar een drietal dagen geleden gesproken. en het was terug hetzelfde dat ze zei als een half jaar geleden,.




Ervaring van alice met paragnost Erika   Ervaring van alice met paragnost Erika   Ervaring van alice geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jayna
  Ervaring met paragnost Jayna
  Ik wil je heel erg bedanken Jayna . je bent een goed invoelend persoon . super bedankt top .




Ervaring van Chr met paragnost Jayna   Ervaring van Chr met paragnost Jayna   Ervaring van Chr geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  In 1 woord wauwww. Kort en krachtig, duidelijk en goed met tijd, dankjewel Zoe.




Ervaring van Sel met paragnost Zoe   Ervaring van Sel met paragnost Zoe   Ervaring van Sel geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden