Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cor
  Ervaring met paragnost Cor
  Bedankt voor je inzichten Cor. Ik vertrouw je en zal geduld hebben. Je bent een paragnost die met weinig woorden toch veel kan vertellen.





Ervaring van Clair met paragnost Cor   Ervaring van Clair met paragnost Cor   Ervaring van Clair geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Lieve Valentine

Velen dank voor je mooie reading, goede adviezen, inzichten en een oprecht gesprek. Blij dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Jannie met paragnost Valentine   Ervaring van Jannie met paragnost Valentine   Ervaring van Jannie geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dank voor je raad Thaiis, je hebt een aangename stem die betrouwbaar overkomt. Je bent duidelijk en eerlijk. Dank je wel voor je helder consult.
Veel liefs en licht gewenst




Ervaring van Emma met paragnost Thaiis   Ervaring van Emma met paragnost Thaiis   Ervaring van Emma geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Lieve V, hierbij een recensie . wow ik heb er alle vertrouwen in.

Dank voor je advies. Je bent geweldig.

Liefs xxxx.




Ervaring van Claudia met paragnost Valentine   Ervaring van Claudia met paragnost Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Victor
  Ervaring met paragnost Victor
  Dank je wel Victor voor het mooie consult.

Grote knuffel van mij, Carla.




Ervaring van Carla met paragnost Victor   Ervaring van Carla met paragnost Victor   Ervaring van Carla geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa ik bel je vaak en steeds geef je mij goede adviezen waar ik iets mee kan. Je voorspellingen komen altijd uit en ik kan hier altijd op vertrouwen. Tijd kan je helaas nooit geven waardoor dingen soms langer duren dan ik zou willen maar jij weet mij dan altijd weer moed te geven. Alles zal goed komen. Dank je voor alles. Liefs, van mij xxx





Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Lieve R.ik heb op aanraden van een vriendin gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Willeke met paragnost Richard   Ervaring van Willeke met paragnost Richard   Ervaring van Willeke geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karen
  Ervaring met paragnost Karen
  Karen, ik hoop dat je gelijk krijgt. bedankt voor het gesprek.




Ervaring van Angelica met paragnost Karen   Ervaring van Angelica met paragnost Karen   Ervaring van Angelica geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Lieve dame, zeer goede paragnost. Tjitske is zeker het bellen waard. XXX




Ervaring van Enya met paragnost Tjitske   Ervaring van Enya met paragnost Tjitske   Ervaring van Enya geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne
  Ervaring met paragnost Anne
  Fantastich gesprek gehad met Anne. dank je wel. Wat een lieve dame en wat kon ze veel vertellen. Ze gaf me hoop en bevestiging wat me uiteraard kracht gaf om het allemaal iets helderder te bekijken. Xx H




Ervaring van Heaven met paragnost Anne   Ervaring van Heaven met paragnost Anne   Ervaring van Heaven geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Ik heb een heel fijn verhelderend gesprek gehad met MB Rhais.
Hartelijk dank voor ALLES en uw toewijding.
Veel liefs K




Ervaring van Karla met paragnost MB Rhais   Ervaring van Karla met paragnost MB Rhais   Ervaring van Karla geplaatst op 2 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, Wat een goed, eerlijk, zuiver paragnost bent u. U ziet zoveel, legt alles goed uit en bent een fijne gesprekspartner. Heel gedetailleerd en zonder oordeel. Bedankt.




Ervaring van Natascha met paragnost Isha   Ervaring van Natascha met paragnost Isha   Ervaring van Natascha geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga is een zeer bekwaam paragnost. Ik heb een heel fijn gesprek mogen ervaren dat niet al te lang duurde. Olga kon mij kundig te woord staan waar ik haar zeer dankbaar voor mag zijn. Dank je Olga. Warme groetjes C




Ervaring van Celisa met paragnost Olga   Ervaring van Celisa met paragnost Olga   Ervaring van Celisa geplaatst op 21 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga,
Jij bent een heel goede paragnost, je voorspellingen kloppen als een bus en je staat me bij in moeilijke beslissingen. Ik bedank je hiervoor. Een warme stem en je geeft heel veel rust.
heel veel liefs M




Ervaring van Marius met paragnost Olga   Ervaring van Marius met paragnost Olga   Ervaring van Marius geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Bedankt Nina, je bent een topper. Echt geweldig hoe ik ons gesprek heb mogen ervaren, zo eerlijk en rustig ben je. Het was heel verhelderend. Bel je zeker nog een keer op. Liefs Natasja




Ervaring van Natasja met paragnost Nina   Ervaring van Natasja met paragnost Nina   Ervaring van Natasja geplaatst op 13 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt. Je bent een mooi mens. Grtjes E




Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden met paragnost Gazali   Ervaring van Eden geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Sabina is een Top paragnoste .
Ik heb er vertrouwen in omdat ze dingen heeft gezegd die ze niet kon weten.
Echt goed.
TOP .





Ervaring van Anja met paragnost Sabina   Ervaring van Anja met paragnost Sabina   Ervaring van Anja geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoe
  Ervaring met paragnost Zoe
  Dag Zoe, jij bent een geweldig rustig persoon die heel goed de tijd neemt om de boodschap door te geven. Jouw voorspelling is uitgekomen. Grtjes D




Ervaring van Dian met paragnost Zoe   Ervaring van Dian met paragnost Zoe   Ervaring van Dian geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries,

Je deed het weer. Enkele dagen geleden zag je contact liggen op vandaag, en je hebt weer gelijk. WOW. Benieuwd naar het vervolg.
Dank je wel voor alles. Liefs V





Ervaring van Veronica met paragnost Patries   Ervaring van Veronica met paragnost Patries   Ervaring van Veronica geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Samantha
  Ervaring met paragnost Samantha
  Lieve Samantha,
Altijd juist altijd wijsheid, zoveel te bespreken, zoveel weet jij en voel jij een betere bestaat niet. Jou hulp en peptalk is altijd welkom het voelt goed. Your the Best. xx Sharda




Ervaring van Sharda met paragnost Samantha   Ervaring van Sharda met paragnost Samantha   Ervaring van Sharda geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB Rhais, ik heb je eerder deze dag aan de lijn gehad.
Ik vind het geweldig wat jij hebt kunnen doen voor mij, ik zal je vaker bellen, hopelijk ben er morgen. Super invoelingsvermogen. Groet Gerrit




Ervaring van Gerrit met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gerrit met paragnost MB Rhais   Ervaring van Gerrit geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Zeer aangenaam en verhelderd gesprek met deze paragnoste. Net wat ik nodig had. Heel goed consult.




Ervaring van Amanda met paragnost Yuorah   Ervaring van Amanda met paragnost Yuorah   Ervaring van Amanda geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Hoi lieve Thaiis je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx. Bianca,




Ervaring van Bianca met paragnost Thaiis   Ervaring van Bianca met paragnost Thaiis   Ervaring van Bianca geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Fijn gesprek en ik hoorde echt dingen die klopte. En het advies wat hij gaf lag mij zo goed. Hele wijze man met los van dit ook veel levenservaring. We bellen weer een keer.

Bedankt voor de duidelijkheid lieve John,

N




Ervaring van Nathalie met paragnost John   Ervaring van Nathalie met paragnost John   Ervaring van Nathalie geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Lieve MB Rhais, ik ben blij dat ik naar jou kan bellen als ik het moeilijk heb, je geeft me goede raad, kan goed luisteren, je voorspellingen zijn oprecht en komen uit.

Wat ben je toch een goed en eerlijk paragnost.

Je hoort snel weer van me.

Veel groetjes
Maria




Ervaring van Maria met paragnost MB Rhais   Ervaring van Maria met paragnost MB Rhais   Ervaring van Maria geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Op iedere vraag gaf jij een juist inzicht. Mijn innerlijk gevoel is door jou bevestigd.
Dank voor alles en tot horens.




Ervaring van Miriam met paragnost Louisa   Ervaring van Miriam met paragnost Louisa   Ervaring van Miriam geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Al twee keer een zeer fijne reading gehad van Kiki. U bent een Topper. Hartelijk bedankt . u bent erg goed .ik bel u snel weer op.




Ervaring van Els met paragnost Kiki   Ervaring van Els met paragnost Kiki   Ervaring van Els geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Venus
  Ervaring met paragnost Venus
  Bedankt lieve Venus voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Liefs Claudia.




Ervaring van Claudia met paragnost Venus   Ervaring van Claudia met paragnost Venus   Ervaring van Claudia geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa ,Dank je wel voor het fijne consult,je bent echt zeer integer betrokken en kan de dingen zeer juist verwoorden.Veel dank voor de vele juiste waarnemingen over mijn situatie. grt Sabrina




Ervaring van Sabrina met paragnost Louisa   Ervaring van Sabrina met paragnost Louisa   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou. Thanks Gazali voor de heldere en positieve gesprekken. Ik waardeer het enorm en het helpt mij om mijn rust te bewaren. Liefs x.




Ervaring van Frits met paragnost Gazali   Ervaring van Frits met paragnost Gazali   Ervaring van Frits geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ruby
  Ervaring met paragnost Ruby
  Ruby is echt een lief mens met een gave. Ze krijgt dingen super gauw door en ze herkende mij zelfs. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Topper. Zeker het geld waard. Heel bijzonder. Een aanrader. Nico.




Ervaring van Nico met paragnost Ruby   Ervaring van Nico met paragnost Ruby   Ervaring van Nico geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Hoi Gazali. Wij hebben mekaar een tijdje geleden gesproken via telefoon. Ik heb je advies ter harte genomen. Bedankt voor het fijne gesprek, ik had er heel veel aan.




Ervaring van Dian met paragnost Gazali   Ervaring van Dian met paragnost Gazali   Ervaring van Dian geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, je bent echt een grote steun voor mij. Een prachtig consult heb ik gehad. Heel erg bedankt.




Ervaring van Tony met paragnost Leandra   Ervaring van Tony met paragnost Leandra   Ervaring van Tony geplaatst op 9 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Dank je wel Gunter. Jij bent een paragnost met unieke gave. Hartelijk dank. Annemie.




Ervaring van Annemie met paragnost Gunter   Ervaring van Annemie met paragnost Gunter   Ervaring van Annemie geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

12
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden