Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Hey Donna , ik hoop echt dat het uitkomt wat je voorspel en zal je zeker op de hoogte houden van de gebeurtenissen. alvast bedankt groetjes .yves.




Ervaring van yves met paragnost Donna   Ervaring van yves met paragnost Donna   Ervaring van yves geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Prachtig consulent. Whawh wat een eerlijkheid. Schitterende , mooie warme persoon die alles haarfijn voelt en ziet. Tot binnenkort.




Ervaring van E met paragnost Kiki   Ervaring van E met paragnost Kiki   Ervaring van E geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  lieve cassandra fijn je weer te spreken over die oude man dan weet je wel wie ik ben. weet zeker dat alles goedkomt voor ons .dikke knuf en spreek je snel lieverd xxx.




Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy met paragnost Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Hi Qikyra, wat was het weer een bijzonder gesprek gisteren. U kreeg mijn overleden Opa en Oma door. Bijzonder welke boodschappen zij aan u doorgaven. Zelfs over mijn ouders. U zei dingen die u niet kon weten. Een gesprek met u is werkelijk bijzonder en u bent echt een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van KW met paragnost Qikyra   Ervaring van KW met paragnost Qikyra   Ervaring van KW geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Beste Cassandra, ik moet dit plaatsen zodat mensen weten hoe zuiver en goed u bent. Een maand geleden zei u 'na feestdagen met familie komt er contact'. Terwijl ik voor iets anders had gebeld. Nou, die contact kwam precies na de feestdagen. Mensen moeten u bellen om het zelf te ervaren. Dank u.




Ervaring van S met paragnost Cassandra   Ervaring van S met paragnost Cassandra   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cecilia
  Ervaring met paragnost Cecilia
  Zo snel een antwoord op mijn emailverzoek. Dank u. U bent 5 sterren waard. Ik voel mij al veel beter.




Ervaring van Sonia met paragnost Cecilia   Ervaring van Sonia met paragnost Cecilia   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cecilia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Beste Amber, ik wilde jou nog eens bedanken voor de fijne babbel en steun die ik van jou mocht ontvangen. Maar de telefoon sloeg af waardoor ik dit hier zo graag nog eens getuig dat je de geknipte persoon bent die weet waarover ze spreekt. Het doet deugd. Merci Amber.




Ervaring van Dominique met paragnost Amber   Ervaring van Dominique met paragnost Amber   Ervaring van Dominique geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Een heel mooi gesprek gehad waarin je hetzelfde bevestigde als je collega en je stelde mij ook meteen gerust. Ik ben overtuigd dat je voorspellingen gaan uitkomen.




Ervaring van Sabrina met paragnost Annick   Ervaring van Sabrina met paragnost Annick   Ervaring van Sabrina geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, voor mij ben je een toppertje. Je kalmeert mij enorm en je blijft mij altijd steunen. Hopelijk is 't lange wachten binnenkort voorbij. Veel liefs R.




Ervaring van R met paragnost Romyna   Ervaring van R met paragnost Romyna   Ervaring van R geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beste Beau.
Bedankt voor je zeer accurate voorspellingen. er
Zijn er al een aantal uitgekomen. Je bent heel zuiver. GR.Sandra.




Ervaring van Sandra met paragnost Beau   Ervaring van Sandra met paragnost Beau   Ervaring van Sandra geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lineke sorry dat ik plots wegviel. ik wou u nog bedanken voor uw consult. super.




Ervaring van Wendy met paragnost Lineke   Ervaring van Wendy met paragnost Lineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lynne
  Ervaring met paragnost Lynne
  Je vertelde hetzelfde als de beste collega's van jou op deze site lijk Gunter,Marco,Victory,. En je omschreef karaktereigenschappen van de persoon waar ik mee in de knoop zit dat ik na ons gesprek erom moest lachen en met volle vertrouwen jullie raad opvolg.




Ervaring van Sabrina met paragnost Lynne   Ervaring van Sabrina met paragnost Lynne   Ervaring van Sabrina geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Qikyra heeft veel verteld en alles wat ze zei is op mijn pad gekomen. Ze is eerlijk, recht door zee en zuiver.




Ervaring van Katinka met paragnost Qikyra   Ervaring van Katinka met paragnost Qikyra   Ervaring van Katinka geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Wat een fantastisch mens ben jij, super super goed medium. je hebt mij zoo verbaasd . Jij bent echt meer dan 5 sterren waard. Dikke knuffel van mij xxx.




Ervaring van Songul met paragnost Destiny   Ervaring van Songul met paragnost Destiny   Ervaring van Songul geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Wow Lucky, je slaat de spijker op zijn kop. Echt een duidelijk topgesprek gehad, zuiver medium ben jij.




Ervaring van Didi met paragnost Lucky   Ervaring van Didi met paragnost Lucky   Ervaring van Didi geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Norah
  Ervaring met paragnost Norah
  Lieve Norah,
dank voor je reading. Ik ga mij focussen op mezelf hoe moeilijk het ook is. Je zegt de dingen zoals ze zijn. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat je hebt gezegd.
Ik laat het zeer zeker weten.




Ervaring van L met paragnost Norah   Ervaring van L met paragnost Norah   Ervaring van L geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Dankjewel voor een goed gesprek. Mijn batterij was op.




Ervaring van Ladybug met paragnost Richard   Ervaring van Ladybug met paragnost Richard   Ervaring van Ladybug geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunther je bent mijn HELD. Dank u dat je me erdoor helpt, je hebt werkelijk een hart van GOUD .




Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem met paragnost Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, wij spreken elkaar al een paar jaar. Ik kan maar een ding zeggen over Derya zij is ongeloofelijk goed. bedankt voor jouw geduld en steun. Tot in detail voelt en ziet Derya dingen best eng soms. Fijn dat je jouw gave gebruikt om mensen te ondersteunen , dankjewel mijn bijrijdster.




Ervaring van Bestuurder met paragnost Derya   Ervaring van Bestuurder met paragnost Derya   Ervaring van Bestuurder geplaatst op 15 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Dank je voor de mooie consult. 27 juni Monique, die datum ga ik jou weer bellen. Ik vond het een heel duidelijk positief consult.
Liefs Ayse.




Ervaring van Ayse met paragnost Monique   Ervaring van Ayse met paragnost Monique   Ervaring van Ayse geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.




Ervaring van F met paragnost Sid   Ervaring van F met paragnost Sid   Ervaring van F geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jarno
  Ervaring met paragnost Jarno
  Het heftig gesprek van gisterenavond heeft me aangezet tot nadenken. Het heeft als gevolg dat ik me een stuk rustiger voel dan er voren en hiervoor mijn oprechte dank. Groetjes.




Ervaring van A. met paragnost Jarno   Ervaring van A. met paragnost Jarno   Ervaring van A. geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Karine is gewoon heel goed. Rustig, duidelijk, vriendelijk en haar voorspellingen komen uit. Dank je wel.




Ervaring van karolien met paragnost Karine   Ervaring van karolien met paragnost Karine   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Derya
  Ervaring met paragnost Derya
  Lieve Derya, bedankt voor je altijd eerlijke en oprechte adviezen. Je blijft bij wat je ziet en voelt. Hoop dat dingen uitkomen. Liefs, Yvonne .




Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne met paragnost Derya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Twee dagen terug Marie gesproken over drie werkplekken. Via de pendel en haar inlevingsvermogen kwam zij tot de conclusie welke er zouden afvallen. Vandaag gehoord welke twee het niet zouden worden. Inderdaad de twee welke Marie al zei en wat haar pendel aan gaf. Kort maar krachtig was het antwoord en het is juist. Super.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marian
  Ervaring met paragnost Marian
  Lieve Marian, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Fatima.




Ervaring van Fatima met paragnost Marian   Ervaring van Fatima met paragnost Marian   Ervaring van Fatima geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Lieve Tancy, dank voor je duidelijke consult vanmorgen. Heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx Linda.




Ervaring van Linda met paragnost Tancy   Ervaring van Linda met paragnost Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Ik hou niet van fantastische verhalen, wil de gewone realiteit, en daarom was ik blij jou gekozen te hebben. Goeie babbel, en niks hocus-pocus. Hartelijk dank Dirk, .




Ervaring van Gwedoline met paragnost Dirk   Ervaring van Gwedoline met paragnost Dirk   Ervaring van Gwedoline geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hi Sabine, je hebt weer gelijk. Mijn andere ex met wie ik nu een platonische vtendschappelijke relatie heb moet volgende week naar de mond hygieniste.hij heeft idd een zwak gebit. Ik sprak hem net. Indrukwekkend hoe goed jij de kaarten kunt lezen. Groet en tot gauw.




Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita met paragnost Sabine   Ervaring van Rita geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Jeetje Monique. wat ben je goed zeg. je voorspellingen zijn zo zuiver en zo raak. ik sta versteld groetjes Sa.xx.




Ervaring van Sa. met paragnost Monique   Ervaring van Sa. met paragnost Monique   Ervaring van Sa. geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anne-Fleur
  Ervaring met paragnost Anne-Fleur
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond .dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen.




Ervaring van Sabrina met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina met paragnost Anne-Fleur   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tancy
  Ervaring met paragnost Tancy
  Lieve Tancy
Dank voor je duidelijke consult vanmorgen. heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx linda.




Ervaring van Linda met paragnost Tancy   Ervaring van Linda met paragnost Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hoi Sabine. Bedankt voor je legging en uitleg. En natuurlijk ook je compliment. Ik wacht je voorspelling af. Eerdere voorspellingen zijn al uitgekomen. Nogmaals bedankt. Big hug.




Ervaring van Lin met paragnost Sabine   Ervaring van Lin met paragnost Sabine   Ervaring van Lin geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Xandra
  Ervaring met paragnost Xandra
  Zonet Xandra voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Carina met paragnost Xandra   Ervaring van Carina met paragnost Xandra   Ervaring van Carina geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden