Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met paragnost Louisa   Ervaring van Anja met paragnost Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Zoals altijd wanneer ik in angsten schiet, breng je me tot rust, een lieve vrouw die je terug met je voetjes op de grond zet.




Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, zoals beloofd schrijf ik een getuigenis. Je bent ongelooflijk goed en eerlijk. En bovendien rustig en lief.
Voorspelling is uitgekomen waarvoor ik je heel hartelijk wil bedanken.




Ervaring van Ann met paragnost Louisa   Ervaring van Ann met paragnost Louisa   Ervaring van Ann geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, weer had jij het goed gezien. Je zei de baan is voor korte tijd want jij gaat snel naar een andere baan waar je goed verdient. Ook zag je veel klanten komen en dit alles is uit gekomen. Louisa je ben een zeer goede en lieve medium en ik bel jou graag. Vele sterren voor deze vrouw.




Ervaring van Vriendin van Mathieu met paragnost Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu met paragnost Louisa   Ervaring van Vriendin van Mathieu geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je bent een topper.
Bedankt voor een heel fijn consult.

Super ongelofelijk. wat een gave heb je.




Ervaring van Manuela met paragnost Louisa   Ervaring van Manuela met paragnost Louisa   Ervaring van Manuela geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louise,
Heel knap hoe je alles doorkrijgt, ik bel je regelmatig en tot op de dag van vandaag, ben ik er nog steeds stil van. Van werk tot relatie vragen, altijd maar ook altijd komt het uit.
Pff, wat ben je toch bizar goed .




Ervaring van vaste klant met paragnost Louisa   Ervaring van vaste klant met paragnost Louisa   Ervaring van vaste klant geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Aangenaam consult gekregen van medium Louisa. Heldere uitleg en een warme persoonlijkheid. Hartelijk dank en fijne week nog. Gideon.




Ervaring van Gideon met paragnost Louisa   Ervaring van Gideon met paragnost Louisa   Ervaring van Gideon geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Niemand is zo goed als medium Louisa. Zij ziet alles en krijgt contact met overledene, echte inzichten. Ik kan u vertellen dat vrijwel al van haar voorspellingen en inzichten uitkomen en waar zijn.




Ervaring van KW met paragnost Louisa   Ervaring van KW met paragnost Louisa   Ervaring van KW geplaatst op 31 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve louisa. Wouw weer had je gelijk ze heb mij zoals je door kreeg terug geblokkeerd en er was kort contact. Net als je zag terug stilte. Maar ja het loop zoals jou ogen het zien ook dat ik een nieuwe winkel ging openen ik daar heb ik de sleutel van inmiddels. Ben jou zo dankbaar voor alles. Ook met de bank is het gelost. Jij bent voor mij zo zuiver met jou gave ongelooflijk. Meer dan alle sterren.


.




Ervaring van Rick met paragnost Louisa   Ervaring van Rick met paragnost Louisa   Ervaring van Rick geplaatst op 28 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, dank je wel voor de geweldige reading. Jij krijgt als paragnoste alles tot in detail juist door.




Ervaring van Samantha met paragnost Louisa   Ervaring van Samantha met paragnost Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met paragnost Louisa   Ervaring van Anna met paragnost Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve lieve Louisa, wauw, wauw, wauw.
Wat ben jij goed zeg. Alles klopt precies.
Wat een lieve engel ben je. Prachtig zoals je alles verteld.

Tot gauw. XXXX Liefs.




Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 15 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve lieve louisa
Ik spreek je sinds maart maar echt alles wat je door je ogen ziet en zag vanaf moment dat ik je spreek is allemaal uitgekomen wowww, ben ook benieuwd naar het overige.




Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Alles klopt wat ze verteld, er is al heel veel van haar uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Heb Louise lang geleden gesproken en alles wat ze heeft gezegd is uitgekomen, ze maakt het niet mooier dan het is en verteld de waarheid en dat vind ik heel belangrijk. Verder een directe maar lieve vrouw. Echt een aanrader voor als je de waarheid wil hoe je leven gaat lopen.




Ervaring van Michella met paragnost Louisa   Ervaring van Michella met paragnost Louisa   Ervaring van Michella geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Praat je niet naar je mond, vertelt je hoe het zit. Ze heeft bij mij tot nu toe altijd gelijk gehad. Lousia ziet met haar ogen en maakt contact met overleden. Bijzonder mens.




Ervaring van K. met paragnost Louisa   Ervaring van K. met paragnost Louisa   Ervaring van K. geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Vandaag gebeld en je had alles juist. Je noemde zelfs het aantal uitroeptekens in het berichtje.




Ervaring van Marieke met paragnost Louisa   Ervaring van Marieke met paragnost Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa had het goed gezien: het papier wordt verscheurd :) . nu de rest nog wat ze voor haar ogen zag. Doorgegeven door mijn moeder . Dank.




Ervaring van de dochter van de moeder met paragnost Louisa   Ervaring van de dochter van de moeder met paragnost Louisa   Ervaring van de dochter van de moeder geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Recht door zee, slaat spijkers met koppen. Toont je de realiteit zoals ze is en zet je op een liefdevolle manier met beide voetjes op de grond.




Ervaring van Katharina met paragnost Louisa   Ervaring van Katharina met paragnost Louisa   Ervaring van Katharina geplaatst op 18 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  dank voor het gesprek. Je bent een goed medium.




Ervaring van Gerrit met paragnost Louisa   Ervaring van Gerrit met paragnost Louisa   Ervaring van Gerrit geplaatst op 13 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, een ontzettende lieve vrouw, die je altijd eerlijk op weg helpt. Betrouwbaar en zeer accuraat in haar readingen. Voor de juiste adviezen en toekomstgerichte vragen bent u bij haar op het juiste adres.

Hartelijk dank lieve Louisa voor uw steun en de mooie inzichten die ik heb mogen ontvangen.




Ervaring van Wandela met paragnost Louisa   Ervaring van Wandela met paragnost Louisa   Ervaring van Wandela geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Handsdown de liefste en beste hier. Altijd goed en eerlijk advies en dat is wat je nodig hebt, geen sprookjes. Lieve Louisa, heel erg bedankt weer voor alles.




Ervaring van Stef. met paragnost Louisa   Ervaring van Stef. met paragnost Louisa   Ervaring van Stef. geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Helemaal gelijk, er is een nieuwe man op mijn pad gekomen. Elke keer heb je het bij het juiste eind. Bedankt voor je lieve woorden en eerlijkheid.




Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je brengt me altijd tot rust, vooral als ik in een angst schiet, voor wat er eventueel nog zou kunnen gebeuren. Ik ben iemand die al genoeg heeft meegemaakt en niet meer durft te vertrouwen op nog positieve zakens in mijn leven.




Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa wat ben ik telkens blij als ik je hoor wat je zegt klopt ook en je geeft me steun. Je ziet de scheiding niet door te gaan en goed te komen met me dochter. Ik hoop er op en vertrouw erop omdat hetgeen je al voorspeld had is ook uitgekomen.

Lieve Louisa bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve lieve Louisa
Je bent mijn ogen en ziet alles heel duidelijk. Je zei dat ik mijn toets had gehaald en geloofde op je woord. Je zei maak je niet druk. laat gaan en ja hoor ik heb het gehaald. Na jaren dat ik me openstel moest ik hem liefdevol benaderen en leren ontvangen en ja hoor ongelofelijk. de complimenten vliegen om mijn oren. hahaha. Zelfs nadat ik zei dat carnaval voorbij was en dat de maskers weg mochten. ongelofelijk. bel je snel weer xxx.




Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R met paragnost Louisa   Ervaring van R geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een aangename paragnoste met een fijne en duidelijke stem. Ik heb vandaag een fijn en gezellig gesprek met haar gehad . Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die ze deed ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .




Ervaring van Sterre met paragnost Louisa   Ervaring van Sterre met paragnost Louisa   Ervaring van Sterre geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa zegt daadwerkelijk wat ze doorkrijgt.
Ze is echt oprecht voor de mensheid om te helpen, je hoeft bij haar niet veel te zeggen en op te noemen top vrouw.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, dankjewel voor het fijne gesprek van daarnet. Je bent een heel hartelijke dame en het voelt fijn om met jou te praten.




Ervaring van MJ met paragnost Louisa   Ervaring van MJ met paragnost Louisa   Ervaring van MJ geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  je had het goed gezien Louisa, hij heeft de werken verkocht. Nu hopen dat het wachten niet meer te lang duurt.




Ervaring van h met paragnost Louisa   Ervaring van h met paragnost Louisa   Ervaring van h geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is gewoon de beste met haar beelden. Heeft geen hulpmiddelen nodig en kan zeker weten de toekomst in kijken. Ontzettend knap wat ze haar van boven laten zien.




Ervaring van Demi met paragnost Louisa   Ervaring van Demi met paragnost Louisa   Ervaring van Demi geplaatst op 24 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste Louisa,
Je ziet alles zo duidelijk en je mama samen met jou geven snel antwoord op alle vragen. Je bent een TALENT en gedetailleerd. We wachten samen op wat zeker komen gaat. De waarheid zal aan het licht komen en gerechtigheid zal geschieden. Tot snel. XXX.




Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M met paragnost Louisa   Ervaring van M geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Hoi,lieve mensen, deze paragnoste is erg goed en kan goed luisteren. Louisa is zo onwerkelijk goed. Woorden schieten eigenlijk te kort.




Ervaring van Arlette met paragnost Louisa   Ervaring van Arlette met paragnost Louisa   Ervaring van Arlette geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je hebt me helemaal terug in een positieve kracht gezet. Je bent een aanwinst op de lijn. Liefs Marieke.




Ervaring van Marieke met paragnost Louisa   Ervaring van Marieke met paragnost Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 21 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden