Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk , je bent verbazend goed .
Ik heb net een telefoongesprek gehad met deze dame en ze heeft me letterlijk van mijne stoel geblazen van verbazing , niet normaal , Ik heb 15 min met haar gebeld , ik heb amper iets gezegd en alles wat ze me vertelde klopte , ze zei me zelfs nog dingen die ik zelf nog niet wist en dat de puzzel in elkaar liet vallen , ongeloofelijk geen woorden voor. ze gaf me ook tips van hoe ik het probleem kon aanpakken en daar zit inderdaad waarheid in , ik ga haar raad zeker opvolgen .Anouk een echte topper ben jij , wij horen elkaar zeker nog terug .




Ervaring van A.S met paragnost Anouk   Ervaring van A.S met paragnost Anouk   Ervaring van A.S geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,

Ik spreek jou nu al een tijdje en je bent zo eerlijk, lief maar vooral je maakt niks mooier dan dat het is. Zojuist weer een mooie voorspelling van jou uitgekomen van het contract. Liefs A.




Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is FANTASTICH. Mijn vriendinnen bellen haar al enige tijd en zijn altijd enthousiast. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en heb het geprobeerd. Ik belde haar terwijl ik in een hopeloze situatie zat zonder enkel goed vooruitzicht. Zij wist mij te kalmeren en te vertellen wat ik moest doen om mijn doel te behalen. 1 week verder en het doel is behaald door haar advies. Anouk je bent een ontzettend lieve vrouw. Bedankt.




Ervaring van Jamila met paragnost Anouk   Ervaring van Jamila met paragnost Anouk   Ervaring van Jamila geplaatst op 8 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Al wat je mij hebt verteld is uitgekomen. Bedankt.




Ervaring van Sima met paragnost Anouk   Ervaring van Sima met paragnost Anouk   Ervaring van Sima geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Snel en correct, houd je niet onnodig lang in de draai zoals velen. Top. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel tot bels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is een hele lieve en krachtige vrouw, ze ziet en voelt situaties heel goed aan. tot nu toe heeft ze me heel erg geholpen.




Ervaring van Rabia met paragnost Anouk   Ervaring van Rabia met paragnost Anouk   Ervaring van Rabia geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hey Anouk,

Je viel weg, credits op.
Ik bel een andere keer weer.
Thanks voor t gesprek, had het even nodig. Je blijft hetzelfde zeggen. Ook al sta ik er nu anders in, toch hoop ik dat t goed komt. Maar dan nu ook echt. Want ben op door deze situatie.

Tot gauw.
Xx.




Ervaring van Rosanne met paragnost Anouk   Ervaring van Rosanne met paragnost Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, je zat er weer boven op. Je zag zijn onzuivere intentie. Fijn weer met je gesproken te hebben, nu kan ik rustig slapen. Veel liefs. xx.




Ervaring van Xx met paragnost Anouk   Ervaring van Xx met paragnost Anouk   Ervaring van Xx geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik sprak je net over de mensen op de boerderij. Je bent steengoed, en een lieve vrouw, je houdt mij niet aan het lijntje. Mij ga je vaker horen, ik hoop zo dat jouw voorspellingen uitkomen. Mijn liefdevolle groet, xx.




Ervaring van xx met paragnost Anouk   Ervaring van xx met paragnost Anouk   Ervaring van xx geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, consequent en juist. Vooral het begeleiden naar verandering en de dingen op de juiste manier helpen begrijpen zijn een hele hulp voor mij. Bovendien zijn je voorspellingen correct en duidelijk, dank je wel.




Ervaring van Femke met paragnost Anouk   Ervaring van Femke met paragnost Anouk   Ervaring van Femke geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dankjewel lieve Anouk voor het mij met beide benen op de grond zetten. Anouk is direct en eerlijk en laat je goed naar jezelf kijken: iemand waar je echt iets aan hebt. Ik ben blij dat ik je gesproken heb. Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk bedankt u ziet en voelt de dingen goed aan.




Ervaring van W met paragnost Anouk   Ervaring van W met paragnost Anouk   Ervaring van W geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk bedankt weer voor je steun en advies. Weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je helpt mij al een tijdje door een hele moeilijke periode. Ik spreek je snel dikke knuffel.




Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X geplaatst op 13 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Paar maanden geleden heb ik Anouk gebeld, om te vragen wanneer ik zwanger zouw worden. Ze gaf me antwoord April of Mei. April en zwanger hier. Waaauw. Dank je wel Anouk, hopelijk een goeie zwangerschap verder. Groetjes.




Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S geplaatst op 12 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, bijna 2 jaar bleef je volhouden dat mijn ex bij zijn nieuwe liefde weg zou gaan. Ik dacht soms dat je t uit je duim zoog, en dat heb ik je ook verweten. Sorry daarvoor want je had al die tijd gelijk, we hebben terug contact met elkaar en het loopt opnieuw fijn, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dag Anouk, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. Dank je. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hart weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn dat je mij bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander. Je hebt me goed op weg geholpen.
Bedankt lieve Anouk x.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is een toppertje,.al een jaar bel ik Anouk op wanneer het ik het moeilijk heb en steeds staat ze me met raad en daad bij. Zo belde ik afgelopen week met haar en ze zei jou vriend gaat een zelfmoordpoging ondernemen . Idd mijn vriend heeft geprobeerd gelukkig is de poging mislukt.




Ervaring van Trouwe beller met paragnost Anouk   Ervaring van Trouwe beller met paragnost Anouk   Ervaring van Trouwe beller geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Meer dan 1 jaar heb ik contact met Anouk. Ik had meer dan anderhalf jaar had ik geen contact met mijn ex-partner. Anouk bleef volhouden dat er contact zou komen en dat het rustig aan weer de goede richting op zal gaan. Momenteel zit ik in deze fase en kan het gewoon niet geloven. Anouk is iemand die je niet naar je mond praat maar je met beide benen op de grond zet. Het is niet altijd wat je wilt horen maar daardoor krijg je geen sprookjesverhalen waar je niets aan hebt. Anouk ik bedank je vanuit de grond van mijn hart voor al je correcte waarnemingen het afgelopen jaar en advies. Door jou heb ik de hoop niet opgegeven. Je hebt een gave. Dikke knuffel.




Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Bedankt voor uw consult .u bent een toppertje. super tevreden.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Er ging iets mis met de verbinding. Krijg je nu niet meer te pakken :-( bedankt voor je advies. Spreek je snel weer. Groetjes.




Ervaring van Sofia met paragnost Anouk   Ervaring van Sofia met paragnost Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Maanden lang hield Anouk vol dat ik contact zou krijgen met mijn ex. VANDAAG IS HET GEBEURD.
Anouk je bent de allerbeste. Hopelijk komt het weer volledig goed.




Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lief medium die geen onzin verteld.
Scherp en weet dingen die ik haar niet vertelde.
Nu wachten tot je voorspellingen uit gaan komen maar ik heb daar het volste vertrouwen in.
Bedankt.




Ervaring van Lacoste met paragnost Anouk   Ervaring van Lacoste met paragnost Anouk   Ervaring van Lacoste geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, de beste. Houd het kort, haalt er geen onnodige uitleg bij die je niet vraagt, kort en bondig de nagel op de kop. Je had gelijk, hij is terug met de uitleg die je me verteld had. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hey Anouk,

Je had gelijk. Je hebt de weddenschap gewonnen. Hij is terug en nog voor de kerst ook ( daar geloofde ik al helemaaaaal niet in).
Hoop dat het nu ècht goed blijft gaan.
Thanks voor alles.???

Xxx.




Ervaring van Rosanne met paragnost Anouk   Ervaring van Rosanne met paragnost Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 13 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Van verschillende artsen in meerdere landen kreeg ik te horen dat mijn pink geamputeerd moest worden vanwege een infectie. Anouk heeft mij maandenlang geadviseerd om dit niet te laten doorgaan omdat het geen infectie is. Het was bijna zover en mijn pink werd bijna geamputeerd totdat op het laatste moment de arts besloot om het niet te doen omdat het geen infectie is maar hoogstwaarschijnlijk reuma. Het is ongelofelijk wat voor een bijzondere gave deze vrouw heeft. Ze is heel direct en soms geloof je het niet op dat moment wat ze verteld maar de tijd leert je dat Anouk altijd gelijk heeft. Mercikes.




Ervaring van A&S met paragnost Anouk   Ervaring van A&S met paragnost Anouk   Ervaring van A&S geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Je hebt mediums die de toekomst voorspellen en je hebt mediums die je helpen in het proces naar de toekomst en daarbij ook kunnen voorspellen. Anouk kan beide en kan dit goed. Heel goed.
Dank je wel voor het sparren luisteren en begeleiden. Mijn leven begint er heel anders uit te zien . Liefs Iris.




Ervaring van Iris met paragnost Anouk   Ervaring van Iris met paragnost Anouk   Ervaring van Iris geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk jij bent echt een topper. Zo ontzettend goed in je werk. Keurige waarnemingen, ze kloppen allemaal. Ik mis je :) bel je als ik terug ben van vakantie xxx.




Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk je bent een topper. Wat je voorspelt had met de vorige vriend waar ik zo gek van was is uitgekomen dat het niks zou worden. Ik heb het even heel moeilijk gehad, maar heeft nu een plek gekregen. Alvast bedankt voor je geweldige voorspellingen. H.




Ervaring van Horia met paragnost Anouk   Ervaring van Horia met paragnost Anouk   Ervaring van Horia geplaatst op 1 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dag Anouk,
Ik heb je al vaak gesproken en wat je ook maar zegt je hebt het steeds bij het goede eind. Voor mezelf weet ik dat ik op één vlak geduld moet hebben, en heb dat ook. Want ik weet als je zegt dat het komt zal het ook komen. De vraag is wanneer maar dat kan jammer genoeg niemand niet zeggen want hier boven bestaat geen tijd.Nogmaals bedankt om naar me te luisteren.
Groetjes Mieke.




Ervaring van christel met paragnost Anouk   Ervaring van christel met paragnost Anouk   Ervaring van christel geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, het heeft eventjes geduurd (hierboven kennen ze echt geen tijd en ik heb geen geduld), maar je had weeral gelijk. Wat je lange tijd zei op werkvlak en liefde is uitgekomen. Super gewoon. Maar dit wilt niet zeggen dat ik je nu niet meer ga bellen ;-) tot snel toppertje. x.




Ervaring van Em met paragnost Anouk   Ervaring van Em met paragnost Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 10 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Alles wat ik met jouw heb besproken, is ook uitgekomen. Bedankt voor de enorme hulp.




Ervaring van Onbekend met paragnost Anouk   Ervaring van Onbekend met paragnost Anouk   Ervaring van Onbekend geplaatst op 28 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik heb Anouk vaker gesproken, ze verteld het hele verhaal echt zoals het is, ontzettend goed. Ik denk dat zij echt de beste is. Stil van groet C.




Ervaring van Carolien met paragnost Anouk   Ervaring van Carolien met paragnost Anouk   Ervaring van Carolien geplaatst op 26 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, ik heb je net gesproken over o.a. autos en mijn partner,dan weet je denk ik wel wie ik ben:). Ik stuur je dit bericht omdat je me altijd zo goed helpt. Ik heb zoveel vertrouwen in jou,alles wat je zegt klopt en komt uit. Je bent streng en eerlijk, dat waardeer ik heel erg want daar heb ik het meeste aan. Je geeft heldere,directe en kernachtige antwoorden. En daarbij vind ik je ook erg lief. Kortom een supergoed medium. Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S met paragnost Anouk   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, jammer genoeg moet ik schrijven dat je gelijk had. Ik heb je maanden geleden gebeld, ik vroeg je naar een man waar ik gek op was. Je zei onmiddellijk, dit wordt hem niet, die trouwt zelfs met haar.
Ik geloofde je niet, ze zijn getrouwd.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden