Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hallo Anouk, ik bel je steeds met de zelfde vragen en je blijft steeds zeggen dat het goed komt en weer contact krijg met die ene persoon( je weet wel wie). Steeds weer heb je gelijk, je zei me zelfs dit weekend ga je hem zien en ja hoor is ook gebeurt. Ik heb een leuk weekend gehad. Je bent de beste hier op de lijn dank je wel voor alles. Liefs Anneke.




Ervaring van anneke met paragnost Anouk   Ervaring van anneke met paragnost Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik heb het huis gekocht voor de strakke prijs dat je aangaf. Ik geloofde niet dat dat zou lukken, maar ze hebben mijn bod aanvaard. Dank je wel, weer zat je er pal op.




Ervaring van nicole met paragnost Anouk   Ervaring van nicole met paragnost Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk wat voorspel je toch spot on. Ze gaat praten zij je. En ja hoor de volgende dag gebeurde het. Een heel open gesprek. De zoveelste keer dat het kloppend is.




Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is super goed. Ze draait er niet om heen zegt alles zoals het is. Heel fijn mens niets is haar te veel, zit je ergens mee Anouk bellen. Dankjewel lieve Anouk ik ben heel blij dat ik je gevonden heb, ga je snel weer bellen. En 1 voorspelling is binnen 4 weken uitgekomen. Tot snel liefsss.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,

Dank je voor het mooie en open gesprek. Inzichten die jij geeft, doen me nadenken. Heb vertrouwen in goede afloop zoals jij die ook ziet.




Ervaring van Kim met paragnost Anouk   Ervaring van Kim met paragnost Anouk   Ervaring van Kim geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, iedereen zei er komt contact met je ex. Jij ook maar je vertelde er wel bij dat het een afsluitend contact zou zijn. En je hebt gelijk. Na al die maanden, wou dat ik je eerder gesproken had. Dank je voor je oprechtheid. Tot bels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, dank voor je luisterend oor, je geduld en je advies. Ondanks mijn onzekerheid bleef je volhouden en je hebt gelijk gekregen. Je bent echt een topper. Liefs, Sam.




Ervaring van Sam met paragnost Anouk   Ervaring van Sam met paragnost Anouk   Ervaring van Sam geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is super goed. Ze draait er niet om heen zegt alles zoals het is. Heel fijn mens niets is haar te veel, zit je ergens mee Anouk bellen. Dankjewel lieve Anouk ik ben heel blij dat ik je gevonden heb, ga je snel weer bellen. En 1 voorspelling is binnen 4 weken uitgekomen. Tot snel liefsss.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk bedankt voor je mooie voorspellingen. Alles wat je tegen mij hebt gezegd is uitgekomen. Van de verhuizing en dat ik een kleindochter krijg. Super blij ben ik met jou een aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, wat ik in jou apprecieer is dat je me niet langer aan de lijn probeert te houden dan nodig en antwoord op mijn vraag zonder daar andere dingen bij te betrekken. Kort maar krachtig en tools waar ik wat mee kan. Scherp dat je me ook duidelijk maakte dat ik soms verkeerd reageer en andere reacties daardoor krijg dan wat ik initieel hoopte. Ik heb dat in praktijk omgezet en dat levert alleen maar positiviteit op en meer openheid van mijn partner. Bedankt om mij in dit proces te helpen meekijken op de juiste manier en altijd juist. Tot hoors.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is een prachtmens , voelt de dingen aan zoals ze zijn en haar voorspellingen komen altijd uit , niet normaal , hoe doet ze het ?
Bedankt Anouk om er steeds voor me te zijn , voor mij behoor je bij een van de beste op deze lijn .
Liefs A.




Ervaring van A. met paragnost Anouk   Ervaring van A. met paragnost Anouk   Ervaring van A. geplaatst op 19 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Onlangs was er voor het eerst een voorspelling waarvan ik dacht dat je het niet goed had. Een behandeling werd helemaal geannuleerd vanwege corona terwijl jij zei het gaat wel gebeuren maar misschien met tussenpauze. Het klopte totaal. Ik was verbijsterd en dankbaar. XXX.




Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Voor mij is Anouk oprecht heel belangrijk en belangrijk nu en geweest in verleden.
Ze verteld geen sprookjes. En zegt ook gewoon recht wat jij fout doet in bepaalde situaties, geeft inzichten in jezelf en de situatie.
Vaak gelijk gehad met voorspellingen ook al dacht ik, nou ik weet niet.
Voor mij is Anouk als een tweede mama.
Bedankt dat je mij zo veel helpt.
Liefs Rosanne.




Ervaring van R met paragnost Anouk   Ervaring van R met paragnost Anouk   Ervaring van R geplaatst op 26 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk. Dank je om me door de psychische en tegelijkertijd relationele warboel te loodsen. Tijd is niet vatbaar zeg je steeds maar op het eind is alles precies gelopen zoals je bleef volhouden. Ik spreek je weer snel.




Ervaring van Alice met paragnost Anouk   Ervaring van Alice met paragnost Anouk   Ervaring van Alice geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Jeetje Anouk, pfff weer gelijk gekregen. Ik ben flabbergasted.
Je vertelde dat de date met Mike niet doorging en ik hem nooit zou zien. Aan de ene kant twijfelde ik aan zijn oprechtheid omdat er dingen niet klopte. Maar had stiekem toch beetje hoop, vertrouwen. Maar jij zei al dat er dingen niet kloppen. Wat moet ik nu nog zeggen. Jij hebt 't altijd goed onbegrijpelijk. Je bent ook niet voor niets alleen maar en heel snel in gesprek.
Heel veel liefs Daphne, Dikke knuffel xxxx.




Ervaring van Daphne met paragnost Anouk   Ervaring van Daphne met paragnost Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik zal nooit begrijpen hoe jij kan weten wat ik denk en doe telkens verras je me opnieuw. Ik wil je via deze weg laten weten dat mijn zoon inderdaad weer terug is. Jammer genoeg in de staat die jij voorspelde. Spreek je snel, dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk is top, elke keer weer zit ze goed met haar voorspellingen. Ze is streng maar ook zeer rechtvaardig. Draait niet rond de pot altijd recht door zee. En altijd gelijk.




Ervaring van H met paragnost Anouk   Ervaring van H met paragnost Anouk   Ervaring van H geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Zo scherp in je voorspellingen daarom een enorme steun maar ook vanwege jou als mens die veel weet hoe de psyche werkt. Je bent bijna onbereikbaar op de lijn maar recensies zie ik weinig. Snap daar niets van. Anouk dank je voor je fantastische hulp. Wilde dit op deze manier even kwijt. Groetjes van de persoon met het roerige leven op dit moment waaronder met M., mijn ex.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Beste Anouk,

Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.
.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Bedankt voor de empowerment, kracht en duidelijkheid voor de dagen dat ik het nodig had. Ik heb dankzij jouw mijn verwarde gevoelens kunnen ontcijferen. Je bent een echte aanrader, pure ziel en eerlijk. Je hebt me tools gegeven om in te zetten en je hand uitgereikt tijdens momenten dat ik het even niet meer wist. Beste lezer, wil je eerlijk advies en antwoorden op je vragen..? Aarzel niet om haar te bellen. X.




Ervaring van W. met paragnost Anouk   Ervaring van W. met paragnost Anouk   Ervaring van W. geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoi Anouk, als eerst, de aller beste wensen voor 2029 met veel liefde en gezondheid.
Ik heb jou paar weken geleden gebeld betreft E.
Zoals je al voorspelde is het contact idd gestopt wauw. Ik kon het me niet voorstellen maar helaas waar.
Ik heb vele mediums gesproken maar jij hebt telkens gelijk.
En met die andere jonge M. heb je ook gelijk gehad dat het geen relatie wordt.
Dus lieve mensen Anouk is 't zeker waard om te bellen.

Liefs Daphne.




Ervaring van Daphne met paragnost Anouk   Ervaring van Daphne met paragnost Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Aan al mijn bellers dank jullie voor het vertrouwen en een gezond en liefdevol 2020. Blijf vertrouwen in jezelf xxx.




Ervaring van anouk met paragnost Anouk   Ervaring van anouk met paragnost Anouk   Ervaring van anouk geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk heel erg bedankt voor het treffende gesprek over mijn dochter. Dinsdagavond sprak ik je. Ik viel plotseling weg. Veel zei je wat ik ook al vermoedde. Ik houd de moed erin. Dank je.




Ervaring van anomiem met paragnost Anouk   Ervaring van anomiem met paragnost Anouk   Ervaring van anomiem geplaatst op 25 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Geslaagd. Zoals je zei X.




Ervaring van Rosanne met paragnost Anouk   Ervaring van Rosanne met paragnost Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk nog bedankt voor altijd de juiste voorspellingen. Soms minder leuke maar altijd juist. Dankjewel.




Ervaring van Nelly met paragnost Anouk   Ervaring van Nelly met paragnost Anouk   Ervaring van Nelly geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik zat met zoveel vragen en onduidelijkheden. Ik voelde me heel alleen. Maar stilletjes aan raak ik er weer bovenop en komt er stap voor stap uit wat jij hebt voorspeld. Enorme dank hiervoor. Een echte aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met paragnost Anouk   Ervaring van carolien met paragnost Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Al maanden zeg je dat er iets aan de hand is met mijn stiefvader. Juist de bevestiging gekregen, jammer dat het uitgekomen is niet zo n goed nieuws.
Maar je had het dus al lang gezien voor er sprake was van een probleem, sterk.




Ervaring van nicole met paragnost Anouk   Ervaring van nicole met paragnost Anouk   Ervaring van nicole geplaatst op 27 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, dank je wel voor het gesprek of de gesprekken je brengt me iedere keer weer tot rust, je bent echt een super woman jammer dat mn bel tegoed op was, kan uren met je praten zo rustgevend ben je.dank jewel nogmaals.




Ervaring van anneke met paragnost Anouk   Ervaring van anneke met paragnost Anouk   Ervaring van anneke geplaatst op 24 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk je voorspelling is uitgekomen. Ik heb het appartement gekregen. Je bent top.




Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X met paragnost Anouk   Ervaring van X geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, jouw zojuist gesproken. Weer een voorspelling van jou uitgekomen betreft de man(nen). Je blijft bij je eerdere voorspellingen. Je bent ongekend goed en lief.

.




Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Zeer erg begaafd . voelt de situatie onmiddellijk aan zonder ook maar iets te zeggen . Anouk wouw , je bent de max , mij hoor je zeker nog terug .




Ervaring van A. met paragnost Anouk   Ervaring van A. met paragnost Anouk   Ervaring van A. geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Mijn vriendinnen en ik bellen Anouk op een regelmatige basis en dat is niet voor niets. Geen sprookjesverhalen maar de keiharde waarheid. Soms krijg je een antwoord van Anouk en dan denk je neeeee dat kan niet, om haar vervolgens te moeten bellen en vertellen dat ze gelijk had. Geen vraag is te gek voor Anouk. Van liefde tot gezondheid tot werk Anouk is een ontzettend lieve vrouw die je verteld hoe het zit en wat er gaat gebeuren. Het zijn geen sprookjesverhalen. Mijn vriendin S belt al lange tijd over haar ex vriend die tot 2x toe verloofd is met een andere vrouw geweest en telkens zag Anouk de bruiloft niet doorgaan en dat klopte. Bij mij had ze over mijn gezondheid gelijk gehad ondanks dat de dokters wat anders zeiden. Nu gisteren een vast contract gekregen wat Anouk ook had voorspeld. Anouk we kunnen niet meer zonder je. Bedankt voor je eerlijkheid en oprechtheid. Groetjes S&A.




Ervaring van A en S met paragnost Anouk   Ervaring van A en S met paragnost Anouk   Ervaring van A en S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Je bent voor mij TOP. Alles gebeurt zoals je het zegt, ik ben steeds verbaasd als het uitkomt. dan denk ik damn, Anouk heeft opnieuw gelijk. Te gek voor woorden. Maar net door jou zie ik mijn toekomst positief in. Liefs .




Ervaring van Melissa met paragnost Anouk   Ervaring van Melissa met paragnost Anouk   Ervaring van Melissa geplaatst op 7 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden