Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lucky
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Wow Lucky, je slaat de spijker op zijn kop. Echt een duidelijk topgesprek gehad, zuiver medium ben jij.




Ervaring van Didi met paragnost Lucky   Ervaring van Didi met paragnost Lucky   Ervaring van Didi geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  WOW Lucky je zei tegen mij dat ik een mail moest sturen naar de bank betreffende mijn gelden en hier positief antwoord en beweging op zou komen. Ik heb dit gedaan en 5 minuten later ontving ik antwoord dat ze met zekerheid overgaan tot betalen en ik volgende week verneem hoeveel het bedrag zal zijn. Je bent en blijft een toppertje op de lijn. P.s: Zondagvoormiddag heb ik een fotoshoot gepland voor mijn kerstkaartje voor de man van leven, zoals je zei, het komt dichterbij. Lieve groetjes X.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lieve Lucky, bedankt voor je lieve woorden, ik heb er een heleboel aan gehad. je blijft een topper, en nu ik meer weet zal ik je raad opvolgen. Ik zal hem nooit vergeten maar ik moet toch proberen om verder te leven. Tot gauw, heel veel liefs, Ellie.




Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Heel goed medium. draait er niet omheen, maar ziet het snel en goed. en is een fijn iemand om mee te praten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lucky je bent 5 sterren waard. Jij zag het onmiddelijk, je zei ze is er nog mee bezig en je gaat het zeker nog ontvangen. En idd in de namiddag goed ontvangen. Ik twijfel niet meer. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Is heel lief, rekt geen tijd, geeft goede raad en kan er soms een vorm van tijd bij geven. Dank je wel en nu mr positief blijven hopen, tot weder horen.




Ervaring van A en GA met paragnost Lucky   Ervaring van A en GA met paragnost Lucky   Ervaring van A en GA geplaatst op 31 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lieve Lucky, bedankt voor je lieve woorden, ik weet hij zit in mijn hart. Ik moet er doorheen, maar het is erg moeilijk. Mijn liefde voor hem zal altijd blijven en ik ga zeker kijken of zijn naam op de grafsteen staat met een bos witte rozen. Bedankt lieve Lucky, horen elkaar weer snel. Liefs en heel veel liefde en licht toegewenst, Ellie.




Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 4 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  BEDANKT VOOR JE LIEVE WORDEN.




Ervaring van martin met paragnost Lucky   Ervaring van martin met paragnost Lucky   Ervaring van martin geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lucky ben blij dat ik je gebeld heb , je kent mij al een hele tijd , je kent mij heel goed . ik had het moeilijk omdat ik de persoon niet hoorde , je had gezegd je gaat hem horen. je hebt gelijk ik ben super gelukkig hiervoor dank je wel mijn lieveke , knuffels xxxxx.




Ervaring van gelukkige ziel met paragnost Lucky   Ervaring van gelukkige ziel met paragnost Lucky   Ervaring van gelukkige ziel geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Het meest onderschatte medium op deze lijn. Zonder vragen te stellen, leg ze de kaarten en hoe.voorspellingen zijn waarheidsgetrouw.ze komen uit. Geen loze voorspellingen maar realiteit en ja soms negatieve, soms positieve voorspellingen, maar daarvoor bel je naar een medium om de waarheid vooraf te vernemen.Hartelijk dank Lucky.




Ervaring van Ph met paragnost Lucky   Ervaring van Ph met paragnost Lucky   Ervaring van Ph geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lieve Lucky, bedankt voor je lieve woorden. ik weet waar ik nu aan toe ben, we zaten op dezelfde golflengte. Je bent gewoon een toppertje, helaas liet bij mij , mijn gsm me in de steek. Tot gauw weer, heel veel liefs en Gods zegen. xxxxx.




Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Sinds het overlijden van Veronique heb ik nu een hele goede helderziende gevonden, ze is eerlijk, ze zegt waar het op staat en geeft ook heel veel inzicht in de situatie. Ik ben ontzettend blij dat ik haar steeds mag en kan bellen. Ze heeft aan een paar woorden genoeg en vertelt meteen wat ik moet doen. Ze is een kanjer en ik hoop dat ik haar nog lang mag contacteren. Een toppertje. Recht door zee. Voor mij een van de allerbeste. Dankjewel, lieve Lucky.




Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 9 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  deze dame is de enigste, als je vraagt voor het algemene in de kaarten, GEEN vragen stelt, de kaart openlegt en dan nogmaals zonder vragen te stellen, de kaart leest, en dan heel in het kort.alles wat nu bij me speelt, het verleden zegt, en alles klopt, en veel dingen over de toekomst, en zo moet het zijn wanneer je een consult aangaat. en wanneer je de hoorn oplegt je effekes moet bezinnen over hetgeen ze gezegd heeft, omdat je van je sokkel geblazen bent, je bent echt een topper. Ik schrijf ZELDEN een referentie, maar deze is het echt waard. Ik laat je weten als de voorspelling uitkomt. Marie.




Ervaring van marie met paragnost Lucky   Ervaring van marie met paragnost Lucky   Ervaring van marie geplaatst op 2 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  En je had weer gelijk Lucky, opnieuw uitgekomen in de tijdspanne die je aangaf. X.




Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  lieve Lucky,

je hebt mij gelukkig gemaakt wat je gezegt hebt is ook uitgekomen .je weet met wat je bezig bent je .bent een aanrader.

bedankt xx noortje.




Ervaring van noortje met paragnost Lucky   Ervaring van noortje met paragnost Lucky   Ervaring van noortje geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  In mijn telefoon gesprek heb mogen ervaren tot Lucky een een lieve, behulpzamen en zeer deskundige dame is. Haar luisterend oor is geen enkel vraag te gek of te veel. Kortom mag ik alleen maar met veel lof terug kijken naar ons gesprek. SUPER.




Ervaring van Armand met paragnost Lucky   Ervaring van Armand met paragnost Lucky   Ervaring van Armand geplaatst op 13 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Net gesproken met Lucky. Wat een duidelijk en zuiver consult. En daarbij ben je ook nog eens heel erg lief. Heb erg gelachen om je papagaai die ook mee wou praten.haha. Ik laat het je weten zodra de vporspelling uitgekomen is maar daar twijfel ik niet aan. Je bent goed in je werk. Warme en lieve groet,
Mij.




Ervaring van Mij XxX met paragnost Lucky   Ervaring van Mij XxX met paragnost Lucky   Ervaring van Mij XxX geplaatst op 2 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Heb vanmorgen met lucky gesproken. ben weer blij. ze is super goed en inderdaad heb deze medium vaak gesproken en altijd blijft ze hetzelfde zeggen. bij deze hartelijk bedankt en ik bel u gauw weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Beste lucky,
Zonder iets te zeggen wist je mij hele situatie. Hoe kan je dat toch? Ik sta nog steeds versteld. Ik kan niet wachten tot je voorspellingen uit gaan komen.
Je bent echt een aanrader voor iedereen.
Xxxx sa.




Ervaring van Sa met paragnost Lucky   Ervaring van Sa met paragnost Lucky   Ervaring van Sa geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  lieve Lucky,
ik heb je al een paar keer gebeld en telkens had je het juist aangevoeld .en wat je zei is ook uitgekomen bedankt.
ik raad je aan en vertel het verder hoe goed je bent.

an.




Ervaring van an met paragnost Lucky   Ervaring van an met paragnost Lucky   Ervaring van an geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  lieve Lucky,
ik heb je deze morgend gebeld en je zei
dat er contact ging komen en je had gelijk.
heb daar juist contact gehad van hem en het was positief zoals je ook zei .
bedankt je bent een aanrader.




Ervaring van rita met paragnost Lucky   Ervaring van rita met paragnost Lucky   Ervaring van rita geplaatst op 12 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Zeer goed blijft altijd bij haar standpunt. ben altijd weer gerust als ik haar gesproken heb . Lucky bedankt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lucky ik heb je vanmorgen gebeld ivm de advocaat. Je had gelijk, ik heb reactie ontvangen zoals je zei. Jouw voorspellingen komen altijd uit en ik voel me altijd weer gerust wanneer ik je gehoord heb. Ik vertrouw op jouw toekomstige voorspellingen. Dank je X.




Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  lieve Lucky,

je weet met wat je bezig bent .je zat er bonk boven op wat je ook gezegd wat er ging komen is ook uitgekomen.
je ben een TOPPER.




Ervaring van philip met paragnost Lucky   Ervaring van philip met paragnost Lucky   Ervaring van philip geplaatst op 12 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Heel fijn gesprek gehad. Met goede adviezen die ik ter harte zal nemen. Zal afwachten wat toekomst brengt en u hierover informeren of deze correct was.




Ervaring van Will met paragnost Lucky   Ervaring van Will met paragnost Lucky   Ervaring van Will geplaatst op 17 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Heb Lucky vanmiddag gesproken, ze is heel goed in invoelen op personen en voelt de dingen goed aan. Ze weet waar ze over praat dingen die ze niet kon weten en toch goed had geantwoord. Bedankt Lucky toppie.




Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Dag Lucky,

Ik heb de baan, je had het goed gezien.

Groetjes Anoniem.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Uitgekomen Lucky. Precies op de dag die je zei. Dank je. Je bent een TOPPER..




Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lieve vriendelijke vrouw. Lucky heb je al een paar keren gesproken u voelt de dingen goed aan. heb u vanochtend gesproken. Lucky nogmaals bedankt gr 0.




Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem met paragnost Lucky   Ervaring van anoniem geplaatst op 27 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Bedankt voor de reading. En het luisterend oor . Hopelijk mag ik je nog eens bellen want het luchtte op. X.




Ervaring van Angelique met paragnost Lucky   Ervaring van Angelique met paragnost Lucky   Ervaring van Angelique geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Bedankt voor je goede advies en steun.




Ervaring van Angelique met paragnost Lucky   Ervaring van Angelique met paragnost Lucky   Ervaring van Angelique geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lucky ik heb je al een paar keer gesproken en je hebt mijn hart gestolen.
je weet waar over je praat. ik heb geluisterd naar je en je had gelijk. je bent goed gr. anja.




Ervaring van anja met paragnost Lucky   Ervaring van anja met paragnost Lucky   Ervaring van anja geplaatst op 2 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  hey Lucky

ik wil je bedanken je hebt weer licht in mijn leven gebracht ,daar ben ik u heel dankbaar voor. wat je zei is uitgekomen.
een dikke kus van philip ik raad je aan.




Ervaring van philip met paragnost Lucky   Ervaring van philip met paragnost Lucky   Ervaring van philip geplaatst op 7 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  lieve Lucky,

wat je voorspeld hebt is uitgekomen . je had gelijk jij bent een aanrader .ik geef het door aan wie ik ken.
een dikke knuffel van
cindy.




Ervaring van cindy met paragnost Lucky   Ervaring van cindy met paragnost Lucky   Ervaring van cindy geplaatst op 23 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Bedankt voor goede uitleg. en nu afwachten.
Irina.




Ervaring van Irina met paragnost Lucky   Ervaring van Irina met paragnost Lucky   Ervaring van Irina geplaatst op 10 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden