Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-rotterdam.nl


  Paragnosten geven online advies in Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Dijckje
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Hallo Dijkje, ik twijfelde al maanden, maar zoals blijkt kwam je voorspelling uit, toppertje. Spreekt vanuit haar hart en open en eerlijk, dank voor je enorme geduld. groetjes G.




Ervaring van G met paragnost Dijckje   Ervaring van G met paragnost Dijckje   Ervaring van G geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  beste dijckje ik heb je zojuist weer advies gevraagd wat betreft iemand die speelt met energie. en je bevestigde dit weer eens alles wat je mij hebt verteld klopte dank voor je goede advies en feedback me dank is zeer groot .je bent een schat eerlijk en oprecht A.




Ervaring van anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Altijd positieve, zuivere readings en momenten, die zei niet kon weten. Kortom een verademing om naar te luisteren kort en krachtig. Grtjes Bo.




Ervaring van Bo met paragnost Dijckje   Ervaring van Bo met paragnost Dijckje   Ervaring van Bo geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Altijd kort en krachtig, altijd juiste waarnemingen. Onthoudt zowel je persoon als verhaal, erg warm en belangstellend naar jou toe ook. Van harte aanbevolen.




Ervaring van Iemand met paragnost Dijckje   Ervaring van Iemand met paragnost Dijckje   Ervaring van Iemand geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  echt super deze dame. lief eerlijk werkt vanuit haar hart al veel dingen goed advies van mogen ontvangen en id met mijn moeilijke situatie om woning te krijgen had dijckje gelijk .had op tijd id andere woning. superxx nogmaals dank.




Ervaring van henny met paragnost Dijckje   Ervaring van henny met paragnost Dijckje   Ervaring van henny geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Hoop dat dijckje gelijk krijgt met wat ze heeft gemaild.Ben benieuwd.




Ervaring van john met paragnost Dijckje   Ervaring van john met paragnost Dijckje   Ervaring van john geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Dijckje is snel, duidelijk, aardig, blijft bij wat ze ziet in de kaarten. Hoop dat het uitkomt.




Ervaring van y met paragnost Dijckje   Ervaring van y met paragnost Dijckje   Ervaring van y geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Super, geweldig en heel duidelijk.
Straight to the point.

Dank je.




Ervaring van M en M met paragnost Dijckje   Ervaring van M en M met paragnost Dijckje   Ervaring van M en M geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Hoi Dijckje, zoals beloofd. Dank je wel voor je zuivere reading. Je zat er erg snel bovenop. Fijn om te horen dat mijn eigen intu´tie mij niet in de steek laat. Ik zal jou zeker terugbellen. Met groet, M.




Ervaring van M met paragnost Dijckje   Ervaring van M met paragnost Dijckje   Ervaring van M geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Dijckje is snel, duidelijk, aardig, blijft bij wat ze ziet. hoop dat het nu snel gaat gebeuren.




Ervaring van Anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van Anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  hoi DIJCKJE,


Dank je Dijcke voor de reading, ik hou je zeker op de hoogte je bent een toppertje.
Lieve mensen, deze medium is eerlijk en betrouwbaar, binnen 1 minuut heeft ze mij een algemene legging gedaan.

Ik hou je zeker op de hoogte liefst MA.




Ervaring van malika met paragnost Dijckje   Ervaring van malika met paragnost Dijckje   Ervaring van malika geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Lieve Dijckje, wat ben je een lieverd concrete antwoorden geen langdurig gesprek duidelijk en eerlijk. Je hebt me weer wat rust gegeven. En ben benieuwd of je gelijk krijgt. Heel erg bedankt voor dit gesprek.




Ervaring van Sonja met paragnost Dijckje   Ervaring van Sonja met paragnost Dijckje   Ervaring van Sonja geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Lieve Dijckje, ook al bel ik misschien wat vaak maar u geeft me zoveel vertrouwen dat het goedkomt met P. Ik moet vertrouwen en dat ga ik doen.

Liefs R.




Ervaring van R met paragnost Dijckje   Ervaring van R met paragnost Dijckje   Ervaring van R geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Heb u deze week een paar x gesproken over mijn situatie met P, en ben benieuwd naar uw voorspellingen. U komt zeer betrouwbaar over en een fijn persoon om mee te babbelen. Bedankt voor de gesprekken en sorry dat ik een paar x wegviel (credit op).

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met paragnost Dijckje   Ervaring van R met paragnost Dijckje   Ervaring van R geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Weer eens met Dijckje gebeld, kort maar krachtig, blijft bij haar voorspellingen., hoop dat het nu gauw
gaat gebeuren .




Ervaring van Anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van Anoniem met paragnost Dijckje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Altijd zo correct en zuiver duidelijk, je weet alles heel snel en het klopt ook allemaal. En een hele lieverd je hebt me ook al zoveel geholpen. Dank je wel lieverd. Christelle.




Ervaring van rita met paragnost Dijckje   Ervaring van rita met paragnost Dijckje   Ervaring van rita geplaatst op 6 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Snel en duidelijk in haar antwoorden. en n lieverd om mee te praten ook. Dankjewel.




Ervaring van Marieke met paragnost Dijckje   Ervaring van Marieke met paragnost Dijckje   Ervaring van Marieke geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Heldere mooie voorspelling heel duidelijk .




Ervaring van S met paragnost Dijckje   Ervaring van S met paragnost Dijckje   Ervaring van S geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Ongelofelijk ik bel u al jaren. Echt alles wat u uitlegt klopt weer tot op de puntjes. Echt super, ook uw gewone feedback die u als mens geeft is heel erg goed. Jose.




Ervaring van jose met paragnost Dijckje   Ervaring van jose met paragnost Dijckje   Ervaring van jose geplaatst op 3 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  PRACHTIGE VROUW.
VOORSPELLINGEN ZIJN JUIST.




Ervaring van EDUARD met paragnost Dijckje   Ervaring van EDUARD met paragnost Dijckje   Ervaring van EDUARD geplaatst op 26 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Prachtige dame .voorspellingen komen uit.
eddy.




Ervaring van EDUARD met paragnost Dijckje   Ervaring van EDUARD met paragnost Dijckje   Ervaring van EDUARD geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Ik heb echt een goed gevoel overgehouden. Ze voorspelde wat ik Al eeder heb gehoord. en ze Kon mij heel goed invoelen. Top.




Ervaring van S met paragnost Dijckje   Ervaring van S met paragnost Dijckje   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  ik ken deze dame al wat jaren .zeker om aan te raden .ze is kort krachtig en heb veel steun aan haar en geeft goed advies. en veel dingen kloppen .super bedankt voor al je goede raad altijd en steun .




Ervaring van jessie met paragnost Dijckje   Ervaring van jessie met paragnost Dijckje   Ervaring van jessie geplaatst op 5 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Top medium. Ze kon heel goed invoelen wow, mooi.




Ervaring van S met paragnost Dijckje   Ervaring van S met paragnost Dijckje   Ervaring van S geplaatst op 23 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Dijckje,bedankt voor je snelle antwoord op mijn emailconsult van gisteren.Het heeft me rust gebracht.




Ervaring van X. met paragnost Dijckje   Ervaring van X. met paragnost Dijckje   Ervaring van X. geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Met Dijkje gesproken, mooie voorspellingen gekregen oa over wonen, financieen, 1 daarvan is onlangs uitgekomen .
ze is heel aardig, snel, duidelijk etc.




Ervaring van y met paragnost Dijckje   Ervaring van y met paragnost Dijckje   Ervaring van y geplaatst op 23 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Medium Dijckje is heel snel,direct aardig. houd je niet onnodig lang aan de lijn. hoop dat de mooie voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Yvonne met paragnost Dijckje   Ervaring van Yvonne met paragnost Dijckje   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Hey lieverd ik bel je al een tijdje, en je bent altijd zo correct, je trekt geen tijd eruit en alles word heel netjes en zuiver beantwoord .ook zijn er al drie voorspellingen uitgekomen van je daarom jij bent voor mij een Top,.
dank je wel ook voor de steun en je verdient meer dan 5 sterren.

liefs Ann.




Ervaring van Ann met paragnost Dijckje   Ervaring van Ann met paragnost Dijckje   Ervaring van Ann geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Ik heb een mooi consult gehad van Dijckje.
Ze wist mijn situatie van nu precies te vertellen. Twijfel over mijn werk, die andere vrouw bij mijn ex, etc.
Nu hopen op de mooie voorspellingen.
Dank je Dijckje.




Ervaring van R met paragnost Dijckje   Ervaring van R met paragnost Dijckje   Ervaring van R geplaatst op 11 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Dankjewel Dijckje, voor het fijne consult. Je ziet het goed en snel. Je bent een toppertje.




Ervaring van Anit met paragnost Dijckje   Ervaring van Anit met paragnost Dijckje   Ervaring van Anit geplaatst op 26 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Net met Dijckje gesproken, veel informatie gekregen in korte tijd. geeft
direct antwoord op iedere vraag.
zuiver medium, fijn als je snel antwoord wil hebben.




Ervaring van Yvonne met paragnost Dijckje   Ervaring van Yvonne met paragnost Dijckje   Ervaring van Yvonne geplaatst op 4 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Leuke spontane dame, draait er niet omheen, rekt niet nodeloos het gesprek, en is GOED.
Veel dank van C.C.




Ervaring van cc met paragnost Dijckje   Ervaring van cc met paragnost Dijckje   Ervaring van cc geplaatst op 28 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Waaauwww, op 10 min tijd mijn legging uitgebreid en vlug verteld. als dat v toekomst partner. Dat is niet te schatten. Vlot, super lieve zachte stem. Om U tegen te zeggen. AANRADER . En kwam dan nog uit ook. Thx.




Ervaring van A-m met paragnost Dijckje   Ervaring van A-m met paragnost Dijckje   Ervaring van A-m geplaatst op 19 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  juist een consult gehad van jou vandaag. hetgeen dat je zei klopte allemaal.ik zal je zeker nog terugbellen.grtj.




Ervaring van annick met paragnost Dijckje   Ervaring van annick met paragnost Dijckje   Ervaring van annick geplaatst op 10 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  Dank je wel. je bent er altijd voor mij . xxx.




Ervaring van Onbekend met paragnost Dijckje   Ervaring van Onbekend met paragnost Dijckje   Ervaring van Onbekend geplaatst op 23 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-rotterdam.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden